Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2009

Οι μισές γυναίκες προτιμούν το Ίντερνετ από το σεξ!
Σχεδόν μία στις δύο γυναίκες εμφανίζονται διατεθειμένες να μην κάνουν σεξ για δύο εβδομάδες, αντί να μην έχουν πρόσβαση στο Ίντερνετ, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Πολλοί λιγότεροι είναι οι άντρες που θα επέλεγαν την ίδια παραχώρηση, σύμφωνα με έρευνα σε 2.119 ενήλικες από την εταιρεία ερευνών Harris Interactive. Το 46% των γυναικών που ερωτήθηκαν δήλωσαν ότι θα προτιμούσαν να μη κάνουν σεξ για χρονική περίοδο δύο εβδομάδων, αντί να χάσουν τη σύνδεση τους για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον, 95% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι ήταν «πολύ σημαντικό, αρκετά σημαντική ή σημαντικό» να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Σε σχέση με άλλες υπηρεσίες, 65% κατέταξε την πρόσβαση ως σημαντικότερη από την καλωδιακή τηλεόραση, τη βραδινή έξοδο, τις αγορές ρούχων ή τη συνδρομή στο γυμναστήριο.

Τέλος, 61% από τις γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα, δήλωσαν ότι θα μπορούσαν να ζήσουν δύο εβδομάδες χωρίς τηλεόραση παρά μία εβδομάδα χωρίς Ίντερνετ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: