Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2009

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ - ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙο περασμένο πάσχα πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο κάπου στο Ρέθυμνο...Μου έκανε εντύπωση η παραπάνω επιγραφή που υπήρχε στην είσοδό του. Ρώτησα τι ακριβώς ήταν και τι σήμαινε...Ο υπεύθυνος μου εξήγησε ότι πρόκειται για μια προσευχή - επίκληση στον Ήλιο, την οποία κρύβει το ελληνικό αλφάβητο. Διαβάστε το και σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε...Μην παρασυρθείτε και διαβάσετε την αλφαβήτα, διαβάστε προσεκτικά τις λέξεις και τη μετάφρασή τους που δίνω αμέσως μετά το κείμενο... "ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ! ΑΜΑ ΔΕ ΕΛ ΤΑ ΕΨΙΛΩΝ. ΣΤΗ ΙΓΜΑ (ΙΝΑ) ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ. ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΛΛΑΝ ΔΑ (ΙΝΑ) ΜΗ ΝΥΞ, Ο ΜΙΚΡΟΝ (ΕΣΤΙ), ΠΥΡΟΣ (ΔΕ) ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ ΕΨΙΛΩΝ, ΦΥ (ΟΙ) ΨΥΧΗ, Ο ΜΕΓΑ (ΕΣΤΙ)" ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: (ΑΛ= ο νοητός ήλιος, ΕΛ=ο ορατός ήλιος, ο ερχόμενος) Αλ, εσύ που είσαι το φως, έλα στη γη! κι εσύ Ελ ρίξε τις ακτίνες σου στη λάσπη που ψήνεται. Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά) για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη γη. Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρό, και κινδυνέψει να χαθεί το καταστάλλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα λάσπη κι ας αναπτυχθεί η ψυχή που είναι το μέγιστο, το σημαντικότερο όλων! ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ Αλ= ο νοητός Ήλιος φα-ος=το φως βη=προστακτική του ρήματος βαίνω (=βαδίζω, έρχομαι) τα=εις τη (δοτική του δωρικού τύπου "τη") γα=γη άμα=συγχρόνως Ελ= ο ορατός Ήλιος, ο Ερχόμενος εψ= ρήμα έψομαι, εψ-ημένος, ψημένος ιλων= ιλύς (ουσιαστικό)= λάσπη, πηλός στη= προστακτική του ρήματος ίστημι=στέκομαι ίγμα= καταστάλλαγμα, απόσταγμα ζη=προστακτική του ρήματος ζω η=προστακτική του ρήματος ειμί, είμαι θη=προστακτική του ρήματος θέτω ιώτα= τα Ιώγα, τα Εγώ παλάν=ρήμα πάλλω=δονούμαι, περιστρέφομαι, επίθετο Παλλάς=πάλλουσα, περιστρεφόμενη (παράβαλε:Παλλάδα Αθηνά) δα=άλλος τύπος της Γα, Γης (παράβαλε:Δομήτηρ>Δημήτηρ>Δήμητρα=Μητέρα Γη νυξ=η νύχτα ο (αναφορικό)= το οποίο, που φυ (οι) = ευκτική του ρήματος φύω=φυτρώνω, αναπτύσσομαι Η ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ, ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΤΗΣ ΤΥΠΟ, ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΔΟΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΙ ΑΝ ΙΣΤΑΝΤΑΙ...

ΠΗΓΗ.. http://amadryasa.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: