Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Τα ...Γιουσουφάκια!


Κάτι "πήρε το αυτί" μας για κάποια -προφανώς- καλοπληρωμένα "παιδάκια" (τσογλανάκια, τουρκιστί) που δηλώνουν "Κύπριοι", και θέλησαν να εκδηλώσουν τα...πατριωτικά τους "πιστεύω" φωνάζοντας κατά του Υπουργού Εξωτερικών της Ελάδος κ. Κοτζιά και δηλώνοντας υπέρ μιας ενωμένης Κύπρου με οποιοδήποτε τρόπο ακόμα και με τουρκικό στρατό κατοχής!!!

  Αναγνωρίζουμε το δικαίωμά τους να γίνουν...Γιουσουφάκια των Τούρκων αλλά στην περίπτωση αυτή, ας πάνε στα κατεχόμενα να δηλώσουν "τουρκοκύπριοι" και να γίνουν Γιουσουφάκια.Αυτά είναι βίτσια, και θα είναι ευχής έργον να "ξεκουμπιστούν" να ξεβρωμίσει ο τόπος.
  Όσο για τον ΥΠ.ΕΞ της Ελλάδος, είναι ο καλύτερος που είχε ποτέ η Ελλάδα. 
Αλήθεια αυτά τα...εξώγαμα, σκέφτηκαν ποτέ τι θα είχε συμβεί εάν δεν υπήρχε η Ελλάδα και είχαν καταλάβει όλη τη Κύπρο οι Τούρκοι;
 Δεν θα ζούσαν για να γίνουν ούτε Γιουσουφάκια...

Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ/Efenpress


http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: