Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Tα ...συχαρίκια κ. Τόσκα!!!


Μα πως  το καταλάβατε ότι οι αναρχικοί, συγνώμη οι...νεαροί ήθελα να πω, τα καλά παιδιά που, φροντίζετε να μην ενοχληθούν από τη...βάρβαρη αστυνομία μας και στερηθούν το ...δημοκρατικό τους δικαίωμα, να καίνε και να σπάζουν  όποτε θέλουν, ότι θέλουν και όπου θέλουν, επρόκειτο να κάψουν κάδους απορριμάτων;

 Φυσικά θα πρέπει να τους επαινέσετε τουλάχιστον για το κάψιμο των κάδων με τα σκουπίδια, αφού έτσι συνέβαλαν στην δια της καύσεως απομάκρυνση των απορριμάτων και κατ επέκτασιν στην προστασία της δημοσίας υγείας!
 Τώρα βέβαια αν πέταξαν και μερικές εκατοντάδες μολότοφ και προξένησαν καταστροφές σε ξένες περιουσίες και τραυμάτισαν και μερικούς αστυνομικούς, δεν πειράζει. Εξ άλλου όσον αφορά τις περιουσίες, σε λίγο καιρό θα είχαν κατασχεθεί από τον ...φορολογικό παράδεισο της "αριστερής"
 κυβερνητικής οικονομικής πολιτικής σας, όσον δε αφορά τους τραυματίες αστυνομικούς, έ και τί έγινε, αναλώσιμο είδος είναι! Ας μην γινόντουσαν αστυνομικοί, ας γινόντουσαν κομματόσκυλα να έπαιρναν και περισσότερα λεφτά!

 Θα πρέπει να καταλάβουν μερικοί ότι δεν  μπορούν ούτε οι Έλληνες πολίτες ούτε οι αστυνομικοί να παραβιάζουν την... κυριαρχία, την εδαφική ακεραιότητα και την ανεξαρτησία των Εξαρχείων, ούτε μπορούν όποτε θέλουν να διέρχονται από εκεί χωρίς ειδικό...αναρχοδιαβατήριο!

Αυτό θα πει Δημόσια τάξη, αυτό θα πει Εθνική κυριαρχία κ. Τόσκα!

Να τη χαίρεστε (όσο προλάβετε...)

Με ...ειδική εκτίμηση (προς το έργο σας)

Αβραάμ  Αλεξανδρής

http://www.efenpress.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: