Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

"Ευγενικές" (και ανθρώπινες) κλήσεις Τροχαίας!!!


Κάποιος γνωστός μας, ως ιδιώτης, είχε βρει στο βιβλίο του  μαθήματος των Αγγλικών που παρακολουθούσε, ένα κείμενο με τον τίτλο " Α polite request"
 Αφορούσε ένα είδος κλήσεως που είχε  τοποθετήσει ένας τροχονόμος, σε ένα παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητο, στην Αγγλία.

Το κείμενο έγγραφε:

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
"Αγαπητέ κύριε,
Το αυτοκίνητό σας δεν σταθμεύει κανονικά.
Παρακαλείσθε όπως, για την ομαλή κυκλοφορία, να μη σταθμεύετε σε μη επιτρεπόμενα σημεία.
Εκρατήθη ο αριθμός του αυτοκινήτου σας για εξακρίβωση της ταυτότητάς σας.

Το παρόν αποτελεί ΑΠΛΗ ΣΥΣΤΑΣΗ.

 ...................................................(ημερομηνία)

   Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ 

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

  Μετά από λίγο καιρό, ο ίδιος, αστυνομικός πλέον, με δικά του έξοδα  και πρωτοβουλία, τύπωσε μερικά μπλοκάκια με το ίδιο κείμενο και όταν εκτελούσε υπηρεσία τροχονόμου ( στο Αλιβέρι Ευβοίας, συγκεκριμένα) αντί κλήσεων, που θα επιβάρυναν τον κοσμάκη, "έκοβε" αυτές τις "κλήσεις" που -όπως και ο ίδιος διαπίστωσε- ήταν πολύ πιο αποτελεσματικές από τις κανονικές, γιατί "χτυπούσαν" τους παραβάτες στο φιλότιμο και το κυριότερο, ήταν  πολύ πιο ανθρώπινες.


 Αυτό, το αναφέραμε  για να καυτηριάσουμε τις  χιλιάδες κλήσεις που κόβει η επανασυσταθείσα Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης,  και για τις οποίες ...καυχάται  (!) προσπαθώντας να παρουσιάσει έργο, που να δικαιολογεί την ύπαρξή της και όλα αυτά, ειδικά τις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικά στιγμές που βιώνουν οι πολίτες!

  Ας εφαρμόσει κάτι ανάλογο, ειδικά τώρα  που με τα μέσα που υπάρχουν, θα μπορεί εύκολα να διαπιστώσει εάν ο παραβάτης είναι υπότροπος (αφού θα έχει κρατηθεί ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματός του), οπότε τη δεύτερη φορά, δικαίως να του επιβάλει το σχετικό πρόστιμο.

Δεν είναι λογικό ούτε ηθικό να χρησιμοποιείται η Δημ. Αστυνομία για να αυξήσει τα έσοδα του Δήμου, αυτή την εποχή.Είναι απάνθρωπο.

Φ. Ιωάννου

http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: