Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016

Όταν πρόσφυγες έμεναν στα θεωρία του θεάτρου Πειραιά. ---- Απάντηση αρθρογράφου της "Efenpress"


Θέατρο Πειραιά 1922. Σε κάθε θεωρείο έμενε και μια οικογένεια προσφύγων.
Γιατί ο φασισμός ποτίζεται με το νερό της ιστορικής λήθης...  (!!!)
http://tilegrafima.gr/
____________________________________
Τέτοια "κοτσάνα" δεν την περιμέναμε να δημοσιευθεί στο "tilegraqfima.gr" ! 
Επειδή μάλλον ιστορική λήθη έχει ο συντάκτης του ανωτέρω κειμένου, θα πρέπει να του υπενθυμίσουμε ότι οι αναφερόμενοι απλά σαν πρόσφυγες, ήσαν ΕΛΛΗΝΕΣ  θύματα γενοκτονίας των Τούρκων και στην περιοχή από όπου προήλθαν δεν υπήρχε Ελληνικό κράτος για να μείνουν και να πολεμήσουν γι αυτό. 

Καμία σύγκριση με τους Σύρους "πρόσφυγες" που αντί να μείνουν στη χώρα τους και να πολεμήσουν για την ανεξαρτησία της, προτίμησαν να λιποτακτήσουν !!!
 Εξ άλλου οι ΕΛΛΗΝΕΣ πρόσφυγες ζήτησαν άσυλο στη πατρίδα τους και όχι σε άλλες ξένες χώρες και δεν ήσαν άρρενες ηλικίας 20-35 ετών (όπως οι περισσότεροι  Σύροι) αλλά γυναικόπαιδα και ηλικιωμένοι, που ούτως ή άλλως δεν μπορούσαν να μείνουν και να πολεμήσουν.
Καμία σύγκριση λοιπόν και τα περί φασισμού αποτελούν αναφερόμενα αποτελούν ένδειξη παρεκλίνουσας πολιτικής συμπεριφοράς του  "αρθρογράφου"!
Φώτιος Ιωάννου

http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: