Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη, 26 Μαΐου 2015

Είστε η ίδια Αμερική που γνωρίσαμε;


Του συνεργάτου μας Φ. Ιωάννου


-Μεγαλώσαμε με θαυμασμό για σας,  τη μεγάλη χώρα και σύμμαχο, που προάσπιζε την ελευθερία σε όλη τη γη, που βοηθούσε τα πτωχά κράτη.

-Μικρά παιδιά, τη 10ετία του 50, στο σχολείο κάθε μέρα παίρναμε το πρωϊνό με γάλα και κόκκινο τυρί που μας στέλνατε - στα πλαίσια της Αμερικανικής βοήθειας- παίρναμε συχνά δώρα με μολύβια, τετράδια  κ.λ.π γραφική ύλη που μας έστελναν τα παιδιά σας από διάφορα σχολεία της φίλης μας και  (στο μυαλό μας)  δεύτερης πατρίδας μας, της Αμερικής!


- Στις κινηματογραφικές προβολές- στην" επικαιρότητα" - στα σχολεία, βλέπαμε τη μεγάλη μας φίλη με την τεράστια ανάπτυξη  σε όλους τους τομείς, ηγέτιδα του ελευθέρου κόσμου και νιώθαμε υπερηφάνεια που ήταν φίλη μας!

-Στα  παιδικά παιχνίδια μας, εμείς είμασταν πάντα οι "Αμερικάνοι"!

   Όμως, με τα χρόνια είδαμε τη χώρα - προστάτη της ελευθερίας, να αλλάζει μορφή! 
Να γίνεται επιθετική! Να επιτίθεται σε χώρες χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά της, να βομβαρδίζει αμάχους, να απομακρύνεται από εμάς, να βοηθά τους εχθρούς μας, να μας εκβιάζει, να μας καταπιέζει να ανατρέπει εκλεγμένες κυβερνήσεις μας, να ελέγχει τους εξοπλισμούς μας!

  Κάτι ράγισε, κάτι έσπασε μέσα μας. Μια απογοήτευση μας κυρίευσε.

 - Είναι αυτή η "δεύτερη πατρίδα μας"; 

  Είναι αυτή η χώρα που (με τη παιδική μας αφέλεια) ονειρευόμασταν να συνδεθούμε και να αποτελέσουμε την...51η Πολιτεία της;

 Είναι αυτή που η Γαλλία της προσέφερε το "Αγαλμα της Ελευθερίας" προς τιμή της Γαλλο-αμερικανικής φιλίας;

 Είναι δυνατόν η χώρα αυτή να μεταλλάχθηκε τόσο ώστε να επιδιώκει την παγκόσμια κυριαρχία, να στηρίζει τη..."Νέα Τάξη" και να χρησιμοποιεί Τζιχαντιστές κ.λ.π κοινούς αιμοσταγείς δολοφόνους, για να επιτύχει τα κατακτητικά της σχέδια;

 Δεν μπορεί! Δεν είναι δυνατόν! 

Είναι απίστευτο εσείς ο λαός της, να ανέχεστε τέτοιες κυβερνήσεις, εκτός εάν και εσείς δεν είστε ελεύθεροι, εκτός εάν έχετε υποστεί πλύση εγκεφάλου σε τέτοιο βαθμό που να δέχεστε να κυβερνιέστε  από κυβερνώμενες (από τρίτους) κυβερνήσεις, που δεν έχουν καμία σχέση με την Αμερική που αγαπήσαμε!

 Είστε η ίδια χώρα; Είστε ο ίδιος λαός;

 Φ. Ιωάννου


http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: