Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

Για ποιους γίνεται η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου;


Αλήθεια, για ποιους γίνεται η παρέλαση; 
Λογικά γίνεται για το κόσμο, για να διατηρείται το υψηλό φρόνημά του και να μεταδίδεται η φιλοπατρία και στις νεότερες γενιές με την υπόμνηση της περίτρανης νίκης των Ελλήνων κατά των εισβολέων.
   Τα τελευταία χρόνια όμως, μετά τις αυθόρμητες εκδηλώσεις...αγάπης του λαού προς τους αφικνούμενους "επισήμους", αντί οι τελευταίοι να μείνουν στα σπίτια τους αφού αποδεδειγμένα είναι ανεπιθύμητοι και η παρουσία τους εξοργίζει το λαό, προσέφυγαν σε άλλα μέτρα...

  Μετέφεραν αστυνομικές δυνάμεις από όλη την Ελλάδα (ΜΑΤ, ΕΚΑΜ κ.λ.π.) κλούβες, έφεραν κάγκελα- (ακόμη συρματοπλέγματα δεν έφεραν, ίσως δεν το σκέφτηκαν) σχοινιά και λοιπά "δημοκρατικά" εργαλεία (φράχτες), έδιωξαν το λαό- που πήγαινε να παρακολουθήσει (από πατριωτισμό) τις παρελάσεις - σε μεγάλη απόσταση από τους επισήμους, τον έθεσαν υπό αυστηρή επιτήρηση (!!!) και με τις ειδικές δυνάμεις έτοιμες να επέμβουν και να σταματήσουν κάθε τυχόν έκφραση διαμαρτυρίας προς τους ...τηλε-επισήμους (λόγω αποστάσεως)!
  
  Φτάνουμε στο κρίσιμο ερώτημα. Εμείς, τι να πάμε να κάνουμε στις παρελάσεις; 
Να δούμε τα μέτρα τάξης που θυμίζουν ότιδήποτε άλλο εκτός από ελεύθερη χώρα;
Να δούμε τους ...λαοπρόβλητους επισήμους ; (δεν αναφερόμαστε στους Αξιωματικούς)
Να εκνευριστούμε από τη περιφρόνηση  προς τον..."κυρίαρχο" Ελληνικό λαό με τα προσβλητικά μέτρα "τάξεως" που λαμβάνονται εις βάρος του;

Να πάτε στις παρελάσεις.
Εμείς ΔΕΝ θα πάμε. Δεν το αντέχουμε να αισθανόμαστε υπό κατοχήν, παρακατιανοί, ξένοι στο τόπο μας.
Θα καμαρώσουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις μας και τα Σώματα Ασφαλείας που θα παρελάσουν, από τη τηλεόραση, στο σαλόνι του σπιτιού μας, θα θαυμάσουμε τους πιλότους της ΠΑ μας από τα μπαλκόνια και τις ταράτσες μας, χωρίς κάγκελα, χωρίς κλούβες, χωρίς σχοινιά και χωρίς ανεπιθύμητους κορδωτούς πολιτικούς "επισήμους", που θα μας θυμίζουν τα "έργα και τις ημέρες" τους και τι έχουν...προσφέρει στην Ελλάδα μας.
Τη δική μας Ελλάδα, όχι τη δική τους Ευρώπη.
Και η σημαία μας, η γαλανόλευκη θα κυματίζει και στα μπαλκόνια μας και στη καρδιά μας.

Ας πάνε στις παρελάσεις μόνο οι "επίσημοι"...

"Κάνε κουράγιο  Ελλάδα μας γιατί το θέλει ο Θεός να ζήσει και θα ζήσεις"

 (Δείτε αυτό το βίντεο και προσέξτε τα λόγια του πόσο επίκαιρα είναι )

ΑΛΕΞ

 διαβάστε ακόμη:

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: