Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ...ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ !!!


Το Αστυνομικό Τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας , ένα από τα πιο κεντρικά Αστυνομικά Τμήματα της Θεσσαλονίκης, στην οδό Δωδεκανήσου 4 στον Βαρδάρη Θεσσαλονίκης, στεγάζεται σε ένα κτίριο το οποίο κτίστηκε την δεκαετία του 60 με μηνιαίο μίσθωμα από το Ελληνικό Δημόσιο περίπου 8.000 ευρώ !!
Ένα κτίριο πεπαλαιωμένο, κακοσυντηρημένο, τριτοκοσμικό, ακατάλληλο για την στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Πλατείας Δημοκρατίας, μιας και συστεγάζει άλλες πέντε (5) υπηρεσίες της Αστυνομίας ήτοι: 1) Το Τμήμα Ασφάλειας Πλατείας Δημοκρατίας, 2) Το Τμήμα της Δ/νσης Αλλοδαπών Δυτικού Τομέα, 3) Το τμήμα της Δ/νσης Αλλοδαπών Ανατολικού Τομέα, 4) Την Ε΄ Υποδιεύθυνση Αστυνομίας και 5) Το Τμήμα Τουριστικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης.
Ένα κτίριο που δεν παρέχει καμιά ασφάλεια στους υπηρετούντες στις παραπάνω αναφερόμενες υπηρεσίες, καθώς δεν υπάρχουν επαρκείς χώροι υποδοχής, ελέγχου και παραμονής της πληθώρας των Αλλοδαπών που συνωστίζονται καθημερινά στους διαδρόμους των γραφείων.


Κτίριο που λόγω της έλλειψης των κατάλληλων υποδομών είναι πολύ ζεστό το καλοκαίρι και παγερό τους χειμερινούς μήνες.
Το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας είναι σε πολύ τακτά διαστήματα αποδυναμωμένα από προσωπικό, με αποτέλεσμα οι ημερήσιες αναπαύσεις να χορηγούνται με το σταγονόμετρο. Οι φιλότιμοι συνάδελφοι που υπηρετούν σε αυτές τις υπηρεσίες καταπονούνται τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά. Μεγάλη βεβαίως είναι και η ταλαιπωρία των πολιτών, που δεν εξυπηρετούνται γρήγορα.
Τα κρατητήρια της Υπηρεσίας αυτής, ακατάλληλα, ρυπαρά, ανεπαρκή για την φύλαξη κρατουμένων που κατά μέσο όρο είναι στα οκτώ - δέκα  (8-10) άτομα, Ποινικά διωκόμενα ή και για άλλους λόγους. Ο χώρος των κρατητηρίων μικρός σε τετραγωνικά, χωρίς κατάλληλες υποδομές, δεν υπάρχει η δυνατότητα σε κάποιον κρατούμενο να κάνει ένα μπάνιο, καθώς πολλοί κρατούμενοι παραμένουν στον χώρο αυτό για μήνες. Το γεγονός αυτό εγκυμονεί συνεχείς κινδύνους για την ύπαρξη και μετάδοση σοβαρών μολυσματικών ενεργειών, στους συναδέλφους, αλλά και στους πολίτες.
Την παρούσα, θα γνωστοποιήσω και στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, ζητώντας από το Σωματείο μου, δυναμικές ενέργειες, στις οποίες να περιλαμβάνεται και πρόσκληση στην Δ/νση Υγείας να πραγματοποιήσει αιφνιδιαστικούς ελέγχους στους χώρους του κτιρίου και κυρίως των κρατητηρίων.


ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος

LOGO
Αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ. Θεσσαλονίκης στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Μέλος της «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»
.


Είναι αλήθεια ότι το οίκημα είναι ιδιοκτησίας της οικογενείας Μπακατσέλου ( συζ. του Ευάγγελου Βενιζέλου);
Αυτή η σύμπτωση, μήπως επηρεάζει τη μη διακοπή της μισθώσεως του ακαταλλήλου αυτού οικήματος από την ΕΛ.ΑΣ;
Efenpress

Δεν υπάρχουν σχόλια: