Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 18 Μαΐου 2014

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ψηφοφορία και για το νερό!
Φωτορεπορτάζ: Efenpress  Παρά τη γνωστή απαγόρευση του υπουργού Εσωτερικών, να μην επιτραπεί να γίνει ψηφοφορία (για το αν θα ξεπουλήσει η "κυβέρνηση" το νερό σε ιδιώτες ή όχι), στο χώρο των σχολείων, η ψηφοφορία με αθρόα προσέλευση πολιτών διεξάγεται κανονικά... ΕΞΩ από τα σχολεία, στην είσοδο αυτών. Σύμφωνα με δηλώσεις των, οι ψηφοφόροι, θεωρούν ότι η ψηφοφορία αυτή είναι σημαντικότερη από τις υπόλοιπες!

Είναι επίσης γνωστό το σχέδιο της ..."ιδιωτικοποίησης" του νερού. Η πώληση να γίνει σε ιδιώτη αντί ευτελούς αντιτίμου, ο οποίος εν συνεχεία θα το μεταπωλήσει σε ξένη εταιρία, εκείνη θα το καταστήσει ΜΗ ΠΟΣΙΜΟ για να εξαναγκάσει το κόσμο να αγοράζει εμφιαλωμένο νερό, για το οποίο θα φροντίσει, να αποκτήσει το μονοπώλιο,εξαγοράζοντας ή εξαναγκάζοντας τις υπάρχουσες εταιρίες εμφιαλώσεως να κλείσουν !


 Σε αυτή τη κίνηση, η οποία αποτελεί για το λαό Casus Belli , η αντίδρασή του  θα είναι  ΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ σε τέτοιο βαθμό.


 Για να μην φθάσουν τα πράγματα σε ακραίες καταστάσεις, γίνεται το δημοψήφισμα αυτό, μήπως και την τελευταία στιγμή επικρατήσει η λογική και ίσως και κάποιο ίχνος... πατριωτισμού στους ξεπουλητές της Ελλάδος.

http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: