Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

Δεν νοσταλγούμε τους "Συνταγματάρχες"...


Μια μερίδα "προοδευτικών" , ξέρετε, απ αυτούς που παρέλαβαν μια Ελλάδα ευημερούσα και πλούσια και την ρήμαξαν, την μάδησαν, την εξευτέλισαν την κατακρεούργησαν, μοίρασαν τα "ιμάτιά της" μεταξύ τους, κατασπατάλησαν και οικειοποιήθηκαν την περιουσία της και γυμνή και αποκαμωμένη την έσυραν και την πούλησαν στο ΔΝΤ και στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα, αφήνοντας το λαό της μέσα στη φτώχεια, στην ανέχεια και τη δυστυχία, βιάζοντας το ίδιο το Σύνταγμα και κάθε έννοια δικαίου και όλα αυτά στο όνομα της...δημοκρατίας!!!

  Αυτοί οι "προοδευτικοί", εκπροσωπούμενοι από τα διάφορα πολύχρωμα κόμματα, κατηγορούν όσους έχουν αντίθετες απόψεις με αυτούς, όσους αγαπούν την Ελλάδα και αναπολούν με συγκίνηση τις ηρωϊκές της καταβολές και τη δόξα της, ως  "νοσταλγούς των Συνταγματαρχών"!


 Όχι, δεν νοσταλγούμε τους " Συνταγματάρχες".


Νοσταλγούμε αυτά πού είχαμε την εποχή των " Συνταγματαρχών".

Νοσταλγούμε την ευημερία, τη τάξη, την ανύπαρκτη ανεργία, τα χιλιάδες εργοστάσια, βιοτεχνίες που αναζητούσαν προσωπικό!!!

Νοσταλγούμε την ανυπαρξία αστέγων και πεινασμένων.

Νοσταλγούμε τις ξεκλείδωτες πόρτες, τα παράθυρα χωρίς κάγκελα, τους δρόμους χωρίς ύποπτες σκουρόχρωμες "υπάρξεις" (που τώρα καραδοκούν να σε μαχαιρώσουν για να σου πάρουν μερικά ευρώ ).

Νοσταλγούμε το γαλάζιο ουρανό, χωρίς τα εχθρικά αεροπλάνα να μας ψεκάζουν με καρκινογόνες ουσίες.

Νοσταλγούμε τα καθαρά πάρκα και κτήρια, χωρίς τα κακόγουστα αισχρογραφήματα πάνω τους.

Νοσταλγούμε το Εθνικό μας οδικό δίκτυο, χωρίς πουλημένα ιδιωτικά διόδια κάθε 10 χιλιόμετρα!

Νοσταλγούμε τα σχολεία μας με τους δασκάλους να διδάσκουν την Ιστορία μας, όπως ήταν  και όχι κακοποιημένη, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της ...παγκοσμιοποίησης και της κάθε άσχετης άξεστης και μισέλληνος ..."ιστοριογράφου"!

Νοσταλγούμε την ιατρική περίθαλψη, τα αγροτικά ιατρεία-μέχρι στο τελευταίο χωριό- τα δωρεάν φάρμακα, τα καθαρά νοσοκομεία χωρίς ράντζα και χωρίς φακελάκια!

Νοσταλγούμε τη δωρεάν παιδεία, τους μορφωμένους καθηγητές, την Ελληνική γλώσσα!

Νοσταλγούμε το κύρος της χώρας μας, νοσταλγούμε αυτή την ίδια τη χώρα μας, νοσταλγούμε την ΕΛΛΑΔΑ μας.

Εάν για όλα αυτά που στερηθήκαμε, φταίει η " δημοκρατία", (με τη μορφή που έχει σήμερα) τότε τους τη χαρίζουμε.

 Θέλουμε τη Δημοκρατία μας χωρίς εισαγωγικά και για το λόγο αυτό θα σκεφθούμε πολύ αν θα ψηφίσουμε τα κόμματα που κατέστρεψαν τη χώρα καθώς και εκείνα που προσφέρουν στους μελαχροινοκατάμαυρους λαθρομετανάστες την Ελλάδα σαν χώρο εγκαταστάσεως αυτών και των αιμοσταγών  θρησκειών και εθίμων τους.

 Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και μόνον σ αυτούς.

Ο Ελληνικός λαός, ξύπνησε από τη νάρκη της "μουσικής των Σειρήνων" της ψευτοδημοκρατίας και θα δώσει ένα ηχηρό μήνυμα στους κακοποιούς της δημοκρατίας, του Συντάγματος και των Εθνικών παραδόσεων.

 Α. Αλεξανδρής

http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: