Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Οι... ΕΝΤΟΣ και οι ΕΚΤΟΣ Νόμου!!!


Η φθίνουσα "δύναμη"του ΠΑΣΟΚ του 5% θέλει, λέει, να θέσει ...εκτός νόμου το ανερχόμενο ραγδαίως ποσοστό του 15% , το κόμμα της Χρυσής Αυγής!
Καλά,γιατί δεν απευθύνεται σε κανένα συνταγματολόγο της προκοπής να πληροφορηθεί ότι η θέση ενός κόμματος  ως  "εκτός νόμου" είναι αντισυνταγματική;
Επαναλαμβάνουμε και εμείς αυτό που του είπε η " Χρυσή Αυγή",δηλαδή  να θέσει το θέμα τώρα, όσο έχει το 5%  γιατί σε λίγο δεν θα είναι ούτε στη Βουλή!
Πάντως το ΠΑΣΟΚ έχει αναγάγει το θράσος σε επιστήμη, αφού με τα τόσα δεινά που έχει προκαλέσει στη χώρα και στον Ελληνικό λαό, τολμά όχι μόνο να εμφανίζεται και να ομιλεί, αλλά και να απειλεί  από πάνω, αντί να αυτο-αποτοξινωθεί από τα τοξικά απόβλητα που το κατακλύζουν τα οποία με τις πράξεις τους έγραψαν...φαιές σελίδες στην Ιστορία του τόπου και τον οδήγησαν στη σημερινή κατάντια! 
Το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι ομιλεί περί Συνταγματικότητος το κόμμα που -κατά κύριο λόγο- έχει καταλύσει κάθε έννοια του Συντάγματος με σωρείαν  αντισυνταγματικών πράξεων και αποφάσεων με τις οποίες -  μετά των συνεργών κομμάτων- απεμπόλησε τόσο τα συμφέροντα της χώρας όσο και την Εθνικήν αυτής κυριαρχία!
Εάν ο " σοφός νους" που είχε τη φαεινή αυτή ιδέα να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, είχε ολίγο περισσότερο IQ, θα καταλάβαινε ότι μία τέτοια ενέργεια, θα προκαλούσε τη μετονομασία της Χρυσής Αυγής σε (π.χ.) Ελληνική Αυγή (σαν νέο κόμμα) και τη κατακόρυφη αύξηση του ποσοστού της από 15% σε 30%, μόνο και μόνο από αντίδραση των ψηφοφόρων σε μια  τέτοια μεθόδευση.
Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι τέτοια πρόταση γίνεται από το ΠΑΣΟΚ το οποίο μέχρι τώρα υποστήριζε ότι εμφορείται από δημοκρατικές ιδέες!!!
Βέβαια και η Σοβιετική Ένωση, τα ίδια υποστήριζε...
EFENPRESS/c
http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: