Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΗΜΙΜΕΤΡΑ...!





ΑΣΚΟΠΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ

  Δυστυχώς, η διεθνής πρακτική, έχει αποδείξει ότι συγκεντρώσεις και πορείες μερικών χιλιάδων διαδηλωτών, είναι άσκοπες, μάταιες και δεν επιτυγχάνουν σχεδόν ποτέ το σκοπό τους ή και πολλές φορές επιτυγχάνουν το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιδιωκόμενο.

 Το να συγκεντρώνονται- έστω και από όλη την Ελλάδα- κάποιες χιλιάδες, έστω και  δεκάδες χιλιάδων, σε μια πλατεία, να αναλίσκονται και να εκτονώνονται σε συνθήματα, τα οποία πραγματοποιούν..."αβλαβή διέλευση" από  ώτα μη ακουόντων παραγόντων της πολιτείας,είναι μάταιο και ενεργεί μάλιστα και σαν "βαλβίδα ανακουφίσεως" των διαδηλωτών, οι οποίοι εν συνεχεία, κουρασμένοι, έχοντας αναλώσει όλες τους τις δυνάμεις και έχοντας εισπνεύσει-ενδεχομένως- και ικανή ποσότητα δακρυγόνων, αποχωρούν.


 Μετά από κάθε τέτοια διαμαρτυρία, κερδισμένη βγαίνει η εκάστοτε κυβέρνηση, η οποία "άντεξε"  επιτυχώς και  από την εκδήλωση αυτή!

 Μία συγκέντρωση όμως ΜΟΝΟ του 1/5 των κατοικούντων στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών, της τάξεως του  ενός εκατομμυρίου 1.000.000 ) και άνω διαδηλωτών, εκ των πραγμάτων δεν είναι δυνατόν να "περάσει απαρατήρητη" και να μην μπορέσει να επιβάλει τη θέλησή της, ενώπιον οιουδήποτε καθεστώτος και οποιασδήποτε δυνάμεως.

 Θα πρέπει να διευκρινισθεί και να γίνει "κτήμα" των όποιων διαδηλωτών, ότι η καταστροφές σε δημόσια ή ιδιωτική περιουσία, δεν ενισχύουν το σκοπό της συγκεντρώσεως, αλλά αντιθέτως θωρακίζουν τους καθ ων η συγκέντρωση, με αποτέλεσμα με την πρόφαση της προστασίας των περιουσιών αυτών, να κινητοποιούν κατασταλτικές δυνάμεις.

 Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία μιας συγκεντρώσεως που αποσκοπεί σε ένα κοινό αίτημα, είναι η μη κομματικοποίησή της αλλά η  και η από κοινού διοργάνωση αυτής από όλους τους συμφωνούντες στο αίτημα αυτό, εφαρμόζοντας το "η ισχύς εν τη ενώσει" και λαμβάνοντας ισχυρά μέτρα αντιμετωπίσεως των όποιων εντεταλμένων"μπαχαλάκηδων" και μάλιστα κατά τρόπον αποτελεσματικό και οριστικό...

 Όσον αφορά τις δυνάμεις ασφαλείας, θα πρέπει να γίνει αντιληπτό τόσον από τους ίδιες όσο και από τους διαδηλωτές, ότι αποτελούνται από  παιδιά του λαού, δεν είναι εχθροί αλλά γνήσιοι Έλληνες οι οποίοι οφείλουν να είναι  πιστοί στο Σύνταγμα -το οποίο , εξ άλλου, έχουν  ορκισθεί ότι θα προστατεύουν...

 Τέλος μία τέτοια συγκέντρωση θα μπορέσει -  ειρηνικά- να επιβάλει τη θέληση του λαού , ο οποίος σε τελική ανάλυση δικαιούται να είναι κυρίαρχος.


EFENPRESS/c

http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: