Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Οι ενδυμασίες της...παραλλαγής!!!


Ντρεπόμαστε, ειλικρινά,  να βλέπουμε τους υπουργούς κ.λ.π ..., να περιφέρονται σαν ..λέτσοι,  σε διεθνείς συναντήσεις, συνέδρια, επίσημες εκδηλώσεις, παρελάσεις, επισκέψεις αρχηγών κρατών, ντυμένοι σαν βλαχαντερά, σαν επαίτες σαν ρακοσυλλέκτες, χωρίς γραβάτες!
 Δεν είμαι υπέρμαχος της γραβάτας, αλλά σε περιπτώσεις που το πρωτόκολλο απαιτεί επίσημη εμφάνιση, δεν μπορεί ο οιοσδήποτε επίσημος, που στο κάτω κάτω δεν εκπροσωπεί τον εαυτό του, αλλά την πατρίδα του, να ντύνεται όπως "του καπνίσει"!

Γελοιοποιηθήκαμε -αλλά κάναμε ότι δεν το καταλάβαμε- όταν μας χάρισε επίσημος ξένου κράτους...γραβάτα για να φορέσει ο πρωθυπουργός,σαν να μην είχε λεφτά να...αγοράσει!


 Προφανώς, οι κύριοι αυτοί θέλουν να μας παραστήσουν τα "φτωχά παιδιά" του λαού, που αγωνίζονται ...ενάντια στο κατεστημένο και τη καταπίεση του ντόπιου και του ξένου κεφάλαιου (όπως έχουν αποστηθίσει και μας λένε) γι αυτό φορούν ενδυμασίες "παραλλαγής" χωρίς γραβάτες!

  Είδαμε όλοι μας στα πόθεν έσχες (και αν τα λένε όλα...) πόσο φτωχαδάκια είναι!!!
  Ας αφήσουν λοιπόν τις γελοίες εμφανίσεις και ας ντυθούν όπως επιβάλλεται, όταν εκπροσωπούν κάτι άλλο (εκτός από τον εαυτό τους...) και ας μάθουν να κάθονται προσοχή όταν παιανίζει Εθνικός Ύμνος, είτε δικός μας είτε φίλης χώρας.

 Αρκετά μας έχουν ξεφτιλίσει με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους, τουλάχιστον ας μάθουν να ντύνονται.

Α. Αλεξανδρής
http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: