Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017

Ο Γερμανικός τύπος και τα ...παραλειπόμενα.

  


Ο Γερμανικός τύπος, ασχολήθηκε με ιδιαίτερη θέρμη με την επίσκεψη του Ερντογάν στην Ελλάδα, μεγαλοποιώντας τη θερμή υποδοχή του στην Κομοτηνή από εγκάθετους  και καλοπληρωμένους του Τουρκικού Προξενείου . 

    Ξέχασε όμως ή παρέλειψε για λόγους ευγενείας, να επισημάνει την (τουλάχιστον) αφέλεια της Ελληνικής κυβερνήσεως (αφού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θεωρείται ανεύθυνος) να προσκαλέσει τον Ερντογάν και να του δώσει την ευκαιρία να παραστήσει τον ηγέτη της πάλαι ποτέ "διαλαμψάσης" Οθωμανικής αυτοκρατορίας! 

ΤΑ... ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ:


    Η πρόσκλησή του ήταν ένα μεγάλο λάθος.

Βέβαια, τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όσο και ο Πρωθυπουργός, απάντησαν στον Ερντογάν, "εξω από τα δόντια" όπως κανείς άλλος προκάτοχός τους δεν είχε πράξει κατά το παρελθόν,   ( αν και παρέλειψαν να αναφερθούν στους διωγμούς των Ελλήνων της Κωνσταντινουπόλεως και την σχεδόν εξαφάνιση του Ελληνικού στοιχείου από την Πόλη σε αντίθεση με τη ραγδαία αύξηση των μουσουλμάνων στην ελεύθερη Θράκη) .

 Πάντως το να βοηθάς έναν διεθνώς αποδιοπομπαίο τράγο- σαν τον Ερντογάν να προβληθεί, χωρίς να έχεις ούτε να περιμένεις κάποιο όφελος, δεν θεωρείται "έξυπνη κίνηση"  ακόμη και για την περίπτωση που αυτή η πρόσκληση υπεδείχθη από υπερατλαντικό σύμμαχο (που για δικούς του λόγους  θέλει τον Τούρκο στην ΕΕ ...)

   Το τελευταίο, για το οποίο κανείς δεν ανεφέρθη στα ΜΜΕ ούτε στον ηλεκτρονικό Τύπο, είναι  το κόστος της όλης ιστορίας σε ευρώ, τη στιγμή που αυξάνονται οι φόροι και μειώνονται οι συντάξεις και οι μισθοί!

 Αλήθεια, πόσα εκατομμύρια ευρώ μας κόστισε η επίσκεψη του κ. Ερντογάν;
   Πόσο κόστισαν οι πτήσεις των πολεμικών αεροσκαφών, των ελικοπτέρων, οι μετακινήσεις των  στρατιωτικών, αστυνομικών, τα μη εμφανή μέτρα αστυνομεύσεως- προστασίας, τα γεύματα, οι τελετές η εμπορική ζημία του κέντρου των Αθηνών, η ταλαιπωρία όλων των προαναφερθέντων καθώς και των Αθηναίων;
Αυτά φυσικά, δεν ανακοινώνονται γιατί δεν συμφέρει πολιτικά...

  Και όλα αυτά, όπως λέει ο λαός: "χωρίς κέρδος κέρατα"!!!

Αβραάμ Αλεξανδρής  (ΑΛΕΞ)efenpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: