Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Οι γιατροί απορρίπτουν τη χημειοθεραπεία, για τον εαυτό τους !


Έρευνα με ερωτηματολόγια και δημοσκοπήσεις εξακολουθούν να δείχνουν ότι 3 στους 4 γιατρούς και επιστήμονες αρνούνται τη χημειοθεραπεία για τον εαυτό τους, τους συγγενείς τους και τους φίλους τους,  λόγω των ολέθριων επιπτώσεων της σε ολόκληρο το σώμα και το ανοσοποιητικό σύστημα και λόγω του εξαιρετικά χαμηλού ποσοστού επιτυχίας της. Μόνο το 2 με 4% των καρκίνων ανταποκρίνονται στη χημειοθεραπεία ή αποδεικνύεται πως επεκτείνουν τη ζωή και η θεραπεία έχει παραλληλιστεί σε όλα τα επίπεδα για κάθε είδος καρκίνου.
Δημοσκοπήσεις πραγματοποιήθηκαν από καταξιωμένους επιστήμονες του Αντικαρκινικού Κέντρου McGill από 118 ιατρούς ειδήμονες στον καρκίνο. Ζήτησαν από τους ιατρούς να φανταστούν ότι έπασχαν από καρκίνο και να επιλέξουν μεταξύ 6 διαφορετικών πειραματικών θεραπειών. Οι ιατροί όχι μόνο αρνήθηκαν τις χημικές επιλογές, αλλά είπαν ότι δε θα επιτρέψουν και σε συγγενείς τους να περάσουν από τη διαδικασία. ΕΕΕ απλή λογική χρειάζεται να αντιληφθείς, ό,τι τα χημικά σε έναν εξασθενισμένο οργανισμό είναι θανατηφόρα.
Οι έρευνες αυτές έχουν μία βαθιά επίδραση στην κοινή γνώμη της χημειοθεραπείας στο μεγαλύτερο μέρος των δυτικών κοινωνιών και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ που χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο περισσότερο από κάθε έθνος στον κόσμο. Η έλλειψη εμπιστοσύνης από τους ιατρούς επηρεάζει αισθητά και τους ασθενείς και η στροφή προς τις φυσικές θεραπείες αυξάνεται με παρόμοιο ρυθμό σαν τις αρχές της δεκαετίας του 1900 πριν την άνθηση των σύγχρονων μεθόδων ιατρικής, φαρμακευτικής και ακτινοβολίας. Αλλά η ασθένεια δεν είναι μονοδιάστατη  διάβασε Σώμα – Ψυχολογία – Πνεύμα
Ένα αυξημένο επίπεδο τοξικότητας είναι το τελευταίο πράγμα που κάθε άνθρωπος χρειάζεται κατά την καταπολέμηση λοιμώξεων, ασθενειών και πνευμονίας. Οι αυτοάνοσες διαταραχές προκαλούνται κυρίως όταν οι άνθρωποι λαμβάνουν χημικές ουσίες από τρόφιμα, πόσιμο νερό , εμβόλια μολυσμένα με χημικά, τεχνητές γλυκαντικές ουσίες και από τη μόλυνση του περιβάλλοντος. Η χημειοθεραπεία , γεμίζει τον οργανισμό με τοξίνες και οι ιατροί το γνωρίζουν, αλλά επειδή η FDA αποτρέπει παράνομα ιατρούς να προτείνουν βιταμίνες, συμπληρώματα ή υπερτροφές, η χημειοθεραπεία συνεχίζει να συνιστάται.
Ο τρόπος για να νικηθεί ο καρκίνος είναι η αποτοξίνωση του σώματος και η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος δίχως να καταστρέφεται περισσότερο από τη χρήση χημικών ουσιών στην προσπάθεια να θεραπευθεί κάποιος όργανο ή να εξαλειφθεί ένας όγκος. Για παράδειγμα εάν κάποιος ηλικιωμένος τραυματιζόταν στο δάχτυλο θα έπρεπε να βουτάει καθημερινά σε μπανιέρα με παγωμένο νερό αναμένοντας να θεραπευτεί το δάχτυλο; Οι ιατροί γνωρίζουν πόσο παράλογη είναι η ιδεολογία της χημειοθεραπείαςαλλά όταν μία κοινωνία στηρίζει το μεγαλύτερο μέρος της θεραπείας της σε χρόνια φροντίδα τότε οι ιατροί αναγκάζονται να σωπαίνουν ή να αλλάζουν επάγγελμα.
…και διάβασε τι παθαίνουν όποιοι τολμούν να θεραπεύσουν ασθενείς με καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο χωρίς χημικά  Η Κόλαση του Fleury Merogis και ο Dr Ryke Hamer
Η χημειοθεραπεία εμφανίζει ελάχιστη επιτυχία σε κοινούς συμπαγείς όγκους που εμφανίζονται στο παχύ έντερο, στους πνεύμονες και στο στήθος όπως τεκμηριώνεται την τελευταία δεκαετία όμως με κάποιο τρόπο οι ιατροί εξακολουθούν να προωθούν τη χημεία σε μία προσπάθεια να τους εξαλείψουν από αυτές τις περιοχές του σώματος. Πάντα θα κάνουν, ό,τι τους διατάζουν οι φαρμακοβιομηχανίες (άλλωστε αυτές τους πληρώνουν και είναι πάρα πολλά τα χρήματα)  και οι στοές τους όπου δηλώνουν υποταγή. Δώσε μια ματιά Ροζ Κορδέλες Α.Ε.: μία μεγάλη απάτη
Πόσο παράλογο ή σκόπιμα βλακώδες, είναι το γεγονός πως παρότι που το 75% των ειδικών –που ξέρουν-  αρνείται τη χημειοθεραπεία για τους ίδιους και τους συγγενείς, την ορίζουν όμως  για το 75% των ασθενών τους;
Στην καλύτερη περίπτωση η χημειοθεραπεία θα πρέπει να θεωρείται ως ακραία εναλλακτική σε απέλπιδα στάδια της ασθένειας, αλλά η για πάνω από 70 έτη αλλοπαθητική ιατρική έχει διαστρεβλώσει την αντίληψη του κόσμου για την σωστή ιατρική, οπότε εάν κάποιος έχει καρκίνο και ο ιατρός πει τι πρέπει να γίνει, τότε θα πρέπει να τον ρωτήσετε αν αυτός, θα έκανε το ίδιο πράγμα για τους φίλους του ή την οικογένειά του. Αυτό έχει εφαρμογή σε κάθε ιατρική γνωμάτευση. Η ζημιά από τα χημικά είναι μεγαλύτερη απ όσο μπορούμε αν σκεφτούμε, για ρίξε μιά ματιά κι εδώ  Η Χημειοθεραπεία έχει αρνητικές επιπτώσεις στο γενετικό υλικό των επόμενων γενεών.
184030_1991148379661_620734_n
Διάβασε πως να προστατευτείς και να είσαι υγιής, γιατί ως γνωστόν η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.
Ο κρεατοφάγος είναι νεκρός, σαν το νεκρό κρέας που τρώει.  Οι μεγάλοι Σούφι άγιοι του παρελθόντος ήταν χορτοφάγοι. Ο Mirdad έλεγε: «Αυτοί που ακολουθούν το πνευματικό μονοπάτι δεν πρέπει ποτέ να ξεχνούν ότι, αν τρώνε σάρκα, θα πρέπει να πληρώσουν για αυτό με τη σάρκα τους». Ο φιλεύσπλαχνος Σιντάρτα δίδαξε τη μη-βία προς όλα τα πλάσματα και οι οπαδοί του ήταν χορτοφάγοι.
Αναζωογονήσου με νερό Οργονομένο  Ξαφνική κούραση και κακή διάθεση, είναι τόσο περαστικά, τόσο όσο χρειάζεται για να πιει κανείς ένα ποτήρι νερό. Τον χειμώνα με το κρύο, ξεχνάμε την ανάγκη για ενυδάτωση που είναι εξίσου επιτακτική με τους καλοκαιρινούς μήνες, κι ας μην ιδρώνουμε από την φυσική θερμοκρασία. Σώμα και εγκέφαλος αφυδατώνονται (ελαφρά) στους κλειστούς χώρους και αυτό αποσυντονίζει την λειτουργικότητα του οργανισμού. Δες … και Το Νερό Της Φύσης Υπό Έλεγχο
Ναι, Μπορείτε να Φάτε Βελανίδια !   Ναι μπορείτε να φάτε βελανίδια και Όχι, δεν είστε ζώα όταν τρώτε βελανίδια, όταν τρώτε ζώα μήπως τι είστε; Τι νομίζετε ότι με το ΔΝΤ θα την βγάλετε καθαρή; Μάλλον θα σας χρειαστεί σύντομα να γνωρίζετε πως μπορείτε να τραφείτε με βελανίδια ! Όλο και περισσότεροι άνθρωποι άρχισαν να ενδιαφέρονται για τις άγριες τροφές που μας προσφέρει πλούσια και δωρεάν η φύση. Όσο κι όσοι προλαβαίνουμε.
G R A V I O L A – Ο εξολοθρευτής του καρκίνου   Το θαυματουργό αυτό φυτό είναι ένας πολεμιστής του καρκίνου που υπακούει στο βασικό Νόμο της ζωής που είναι ΜΗΝ ΒΛΑΨΕΙΣ. Οι άνθρωποι των πόλεων δεν είχαν σχεδόν ποτέ ακούσει γι’ αυτό, ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠO ΑΥΤΌ ΑΛΛA EIΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕIΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΘΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ!
Ορισμός και Μέτρο Υγιούς Ανθρώπου  Αμφιβάλλω αν ένας απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής μπορεί να δώσει κάποιον απ’ αυτούς τους ορισμούς. Αμφιβάλλω, επίσης, αν οι σπουδαστές της Ιατρικής κατά τη διάρκεια της ιατρικής τους εκπαίδευσης έχουν διδαχθεί ν’ αναγνωρίζουν την ιδανική κατάσταση υγείας ή τα διάφορα στάδια εκφυλισμού του οργανισμού, ή ποιες είναι οι παράμετροι που προσδιορίζουν την υγεία.
ΠΗΓΗ

Κβαντική Τηλεμεταφορά


Για πρώτη φορά, Αμερικανοί επιστήμονες πέτυχαν να κάνουν τηλεμεταφορά πληροφοριών ανάμεσα σε δύο άτομα που απείχαν ένα μέτρο μεταξύ τους. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα στην παγκόσμια αναζήτηση πρακτικών μεθόδων για την κβαντική επεξεργασία των πληροφοριών, η οποία, μεταξύ άλλων, αναμένεται ότι θα οδηγήσει σε μια νέα πολύ ταχύτερη γενιά «κβαντικών υπολογιστών», αλλά και σε ένα τύπο «κβαντικού Ίντερνετ».
Η τηλεμεταφορά στον κβαντικό κόσμο είναι ένα από τα πιο μυστηριώδη φυσικά φαινόμενα: κβαντικές πληροφορίες, όπως η περιστροφή ενός σωματιδίου ή η πόλωση ενός ηλεκτρονίου, μεταφέρονται από το ένα μέρος στο άλλο χωρίς να ταξιδεύουν μέσω κάποιου φυσικού μέσου. Μέχρι τώρα τηλεμεταφορά, από τους επιστήμονες, είχε επιτευχθεί μεταξύ φωτονίων σε πολύ μεγάλες αποστάσεις, μεταξύ φωτονίου και ομάδας ατόμων, καθώς και μεταξύ μεμονωμένων γειτονικών ατόμων, αλλά μόνο με τη μεσολάβηση της δράσης ενός τρίτου ατόμου. Κανείς όμως από όλους αυτούς τους τρόπους δεν θεωρείται ότι παρέχει ένα εφικτό μέσο για την αποθήκευση και διαχείριση μεγάλου όγκου κβαντικών πληροφοριών σε μεγάλες αποστάσεις.
Τώρα, μια επιστημονική ομάδα των πανεπιστημίων Μέριλαντ και Μίσιγκαν, υπό τον Κρίστοφερ Μονρόε, πέτυχε να τηλεμεταφέρει μια κβαντική κατάσταση (πληροφορία) άμεσα – χωρίς μεσολάβηση- από το ένα άτομο στο άλλο σε απόσταση ενός μέτρου. Αυτή η ικανότητα είναι αναγκαία αν πρόκειται να υπάρξουν κβαντικά υπολογιστικά συστήματα. Η σχετική εργασία δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Science». Προς το παρόν, σύμφωνα με τους ερευνητές, η πληροφορία που φθάνει στο άλλο άτομο, έχει απόλυτη ακρίβεια στο 90% των περιπτώσεων τηλεμεταφοράς, ποσοστό που μπορεί να αυξηθεί μελλοντικά.
Η τηλεμεταφορά επιτυγχάνεται χάρη σε ένα αξιοσημείωτο κβαντικό φαινόμενο, τη λεγόμενη «εμπλοκή», που συμβαίνει μόνο σε ατομικό και υποατομικό επίπεδο. Από τη στιγμή που δύο αντικείμενα τεθούν σε κατάσταση κβαντικής εμπλοκής, οι ιδιότητές τους συμπλέκονται αξεδιάλυτα. Η μέτρηση οποιουδήποτε από τα δύο αντικείμενα αυτόματα καθορίζει τα χαρακτηριστικά και του άλλου, ανεξάρτητα από το πόσο μακριά βρίσκονται. Έτσι, ουσιαστικά η πληροφορία που ενσωματώνεται στην κατάσταση του ενός «τηλεμεταφέρεται» και στο άλλο αστραπιαία.
Οι επιστήμονες, όπως δήλωσε ο Μονρόε, θεωρούν ότι τα φωτόνια είναι ιδανικά για την ταχεία μεταφορά πληροφοριών σε πολύ μεγάλες αποστάσεις, ενώ τα άτομα είναι ιδανικά για την αξιοποίησή τους σε κβαντικές μνήμες μεγάλης χρονικής διάρκειας. Η νέα τεχνική της αμερικανικής ομάδας συνδυάζει τις δύο μεθόδους, χρησιμοποιώντας τόσο φωτόνια όσο και άτομα, κάτι που προσδοκάται ότι θα αποτελέσει τη βάση για ένα νέο τύπο «κβαντικού Ίντερνετ».
Το είδαμε στο  RaBit
Κβαντική-Τηλεμεταφορά
Διάβασε ακόμη
Φιλοσοφία, Κβαντική ή Μαγεία; Γιατί Μαγικό και όχι Φιλοσοφικό ή Κβαντικό Γεγονός *ή τούμπαλιν; Ποιά νομίζεις πως είναι η διαφορά; Επειδή στην Κβαντική χρησιμοποιούν ονόματα όπως ηλεκτρόνια, φωτόνια, νετρόνια, Κβαντικά Άλματα, Κβαντικούς συσχετισμούς; Στην αρχέγονη Μαγεία όλα αυτά δεν ξαφνιάζουν καθόλου, απλά έχουν διαφορετικά ονόματα, Μεταστοιχείωση, Μεταμόρφωση, Μετάγγιση, Μετάθεση, Εκδήλωση.
Ήχος Ταχύτερος από το Φώς !!!  Σε αυτό το σχεδιάγραμμα τεστ του ακουστικού συστήματος, οι επιστήμονες κατάφεραν να δημιουργήσουν ταχύτητες μεγαλύτερες του φωτός σε ομάδες ηχητικών κυμάτων, καθώς και αρνητικές ομάδες ταχυτήτων του ήχου. Στην τελευταία περίπτωση, η κορυφή του παλμού εξόδου ταξιδεύοντας μέσα από το φίλτρο βρόχου ενεργοποίησε το φίλτρο πριν η κορυφή του παλμού εισόδου να φτάσει στην αρχή του φίλτρου.
Von Braun: Η Ψεύτικη Εξωγήινη Απειλή και ο Von Braun. Μια ακόμη μεγαλοφυΐα, ο Werner Von Braun, Ph.D ήταν ο επιστήμονας που έφτιαξε τους πυραύλους των Γερμανών στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και οδήγησε την Αμερικανική κούρσα στο διάστημα μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Airdrop, Νερό από τον Αέρα : Ένας Αυστραλός σχεδιαστής νίκησε 500 εφευρέτες και κέρδισε ένα διεθνές βραβείο 10.000 δολαρίων, για την συσκευή του εμπνευσμένη από το σκαθάρι, η οποία μπορεί να εξάγει νερό ακόμη και από την πιο ξερή έρημο στον κόσμο ! Ενώ οι ξηρασίες σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να αυξάνονται και να γίνονται όλο και χειρότερες, μία συσκευή που κυριολεκτικά τραβάει νερό από τον αέρα θα έχει σημαντικές παγκόσμιες εφαρμογές.
ΠΗΓΗ

«Ηπιόνη»: μία ελληνική εφαρμογή ικανή να διαχειριστεί κάθε είδους ανθρώπινο σωματικό και ψυχολογικό πόνο


Μία ευφυή εφαρμογή, ικανή να διαχειριστεί κάθε είδους ανθρώπινο σωματικό και ψυχολογικό πόνο, δημιούργησε ομάδα επιστημόνων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η οποία εντός του καλοκαιριού θα δοκιμαστεί πιλοτικά σε νοσοκομεία της Κρήτης και της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αξιολογηθούν πειραματικά τα πρώτα αποτελέσματα σε ασθενείς...
Πρόκειται για την εφαρμογή «Epione» (Ηπιόνη) - από το όνομα της συζύγου του Ασκληπιού, που λατρεύονταν ως αυτή που απάλυνε τον πόνο. Μέσω αυτής, εισάγεται μία νέα αντίληψη στη χρήση της τεχνολογίας για την αντιμετώπιση ενός παγκόσμιου και διαχρονικού προβλήματος, όπως είναι ο πόνος, για τον οποίο δαπανώνται τεράστια χρηματικά ποσά από κρατικούς φορείς (μόνο στις ΗΠΑ, ξοδεύονται 90 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως), καθώς αφορά εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο.
Όπως εξηγεί ο συντονιστής της επιστημονικής ομάδας, αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, Λεόντιος Χατζηλεοντιάδης, τα τέσσερα χαρακτηριστικά της «Ηπιόνης» είναι ότι υπάρχει, νιώθει, αλληλεπιδρά και μοιράζεται. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε, προκειμένου να εξαλείψει χρόνιους πόνους (π.χ. σε καρκινοπαθείς) ή οξείς (π.χ. από ατυχήματα, εγχειρήσεις κ.α.), πόνους φανταστικών μελών του σώματος (phantom limp pain), ανέκφραστους ψυχολογικούς πόνους, ακόμη και τις οδύνες του τοκετού σε έγκυες.
Πέραν της ευρείας χρήσης, μπορεί να αποτελέσει σημαντικό εξειδικευμένο εργαλείο για τους γιατρούς, καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ολοκληρωμένα τους ασθενείς τους εξ αποστάσεως, να προσφέρουν θεραπευτικά σενάρια διαχείρισης του πόνου, να δημιουργήσουν βάση δεδομένων για τη συμπεριφορά των ασθενών τους κ.α.
Το σπουδαιότερο είναι ότι το κόστος δεν ξεπερνά σήμερα τα 400 ευρώ, καθώς εκτός από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή που θα πρέπει να διαθέτει ο χρήστης για να χειρίζεται το λογισμικό, απαιτούνται επιπλέον, μία συσκευή e-motiv, δηλαδή το «στεφάνι» που τοποθετείται στο κεφάλι και στέλνει στον υπολογιστή - μέσω τεχνολογίας blue tooth - τα εγκεφαλογραφήματα, καθώς και μία συσκευή «kintec», που χρησιμοποιείται συχνά στα ηλεκτρονικά παιχνίδια, τοποθετείται απέναντι από τον χρήση και χρησιμοποιεί δύο κάμερες ανίχνευσης της κίνησής του.
Η εφαρμογή μπορεί να είναι υπαρκτή στην επιφάνεια εργασίας κάθε ηλεκτρονικού υπολογιστή, και να νιώθει μέσα από την κάμερα του υπολογιστή, η οποία μεταφέρει στο λογισμικό τις εικόνες του προσώπου του χρήστη, τις αναλύει και τις συνδέει με τον πόνο και τις διαβαθμίσεις του, σε κλίμακα 1-16. Για τον ανέκφραστο πόνο, που είναι συνήθως ψυχολογικός (π.χ. κατάθλιψη) χρησιμοποιούνται βιο-σήματα, ικανά να αντιληφθούν την ψυχολογική κατάσταση. Στο μέλλον, μάλιστα, θα χρησιμοποιηθεί ως επιπλέον πληροφορία για την καλύτερη «διάγνωση» και η ομιλία.
Σε ό,τι αφορά την αλληλεπίδραση, ο κ.Χατζηλεοντιάδης εξηγεί ότι είναι εφικτή με δύο τρόπους: την βιοανάδραση και την απόσπαση προσοχής μέσω οπτικοακουστικών μηνυμάτων. Στην πρώτη περίπτωση, στέλνονται με ηλεκτρόδια στον εγκέφαλο ηλεκτρικές διεγέρσεις, οι οποίες μπλοκάρουν τα σήματα πόνου και τον βοηθούν να εκκρίνει τις φυσικές ενδορφίνες, οι οποίες δημιουργούν την αίσθηση ευφορίας στον οργανισμό μας. Στην περίπτωση της απόσπασης προσοχής, η εφαρμογή προσφέρει την ψευδαίσθηση της «ηλεκτρονικής αγκαλιάς» μέσα από έναν τρισδιάστατο χώρο, ο οποίος προσαρμόζεται στις ανάγκες του καθένα. Εκεί, ο κάθε χρήστης μπορεί να τοποθετήσει φίλους, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα (όπως κάνει στις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης), να δημιουργήσει εικόνες με αγαπημένα μέρη και να ακούσει την μουσική της αρεσκείας του.
«Σε αυτή την περίπτωση στέλνονται τα κατάλληλα οπτικά και ακουστικά ερεθίσματα, αυτά που είναι στην προτίμηση του καθένα και που θα είναι τα καταλληλότερα για να του αποσπάσουν την προσοχή» εξήγησε ο κ.Χατζηλεοντιάδης. Συγκεκριμένα, η μουσική στέλνεται με χαμηλές συχνότητες στον εγκέφαλο, ώστε να οδηγούν σε ηρεμία και χαλάρωση, ενώ μπορεί και ο ίδιος ο χρήστης να δημιουργήσει τη δική του μουσική, στιγμιαία. «Αυτό επιτυγχάνεται με κάθε κίνηση των χεριών και του σώματος, από την οποία παράγονται διαφορετικοί ήχοι, προσφέροντας αμεσότητα και χαλάρωση» υπογράμμισε.



http://greeknation.blogspot.com/

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ,ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ



Διαβάστε και θαυμάστε για ποιανού συστήματος την σωτηρία οδύρονται οι πολιτικοί και οι τραπεζίτες μας . Γιατί ακριβώς απειλούν ότι θα έρθει η καταστροφή και πρέπει ,λένε,να βάλουμε όλοι πλάτη...
μην τυχόν και γυρίσουμε δεκαετίες πίσω ! Να βάλει πλάτη ο φουκαράς των 500 ευρώ μη τυχόν και χάσει τα προνόμιά του αυτός που τσεπώνει 300.000 ευρώ και βάλε !
Μην ανησυχείτε λαοπατέρες . Και πλάτη θα βάλουμε και πόδι θα βάλουμε. Υπό μορφήν κλωτσιάς βεβαίως .
‘Ερχεται.


Δ. Κ. ΜΟΣΧΟΣ*
Ο λαός έχει ξεσηκωθεί. Διαμαρτύρεται, φωνάζει, ζητά να μη του πιουν το αίμα και απλά να κάνει τις απαραίτητες θυσίες, στα όρια του ανεκτού, για να αποπληρώσει τα χρέη του. Τα χρέη τα οποία δημιούργησε ¨τρώγοντας¨ τα λεφτά των εργατικών και συνετών ευρωπαίων εταίρων του, οι οποίοι ξαφνικά διαπίστωσαν ότι η Ελλάδα έχει χρέος που δεν ξεπληρώνεται και πρέπει να … χάσει την εθνική της κυριαρχία με το ξεπούλημα ολόκληρης της ελληνικής επικράτειας στους … ξένους.
Αυτό όμως που δεν γνωρίζει ο μέσος ξεσηκωμένος έλληνας, ο μέσος εξεγερμένος ευρωπαίος των νοτίων κυρίως χωρών της ευρωπαϊκής ένωσης και ο μέσος δυτικό – βόρειο ευρωπαίος, που βρήκε την ευκαιρία να εμπαίξει τον έλληνα και τους πολίτες από τις λεγόμενες PΙIGS χώρες (με υψηλό δημοσιονομικό χρέος) είναι ότι: 
  
1. Το Ευρώ ως νόμισμα δεν είναι αξιόγραφο (δηλ. αποδεικτικό αξίας) αλλά χρεόγραφο (δηλ. αποδεικτικό χρέους) !!! Το Ευρώ στην έκδοσή του από την ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα (http://en.wikipedia.org/wiki/European_Central_Bank) δεν αντικατοπτρίζει απολύτως τίποτε. Η έκδοση του Ευρώ στηρίζεται σε ένα οικονομικό κατασκεύασμα που λέγεται fiat money (http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_money), δηλαδή νόμισμα το οποίο έχει αξία μόνον και μόνον επειδή η κυβέρνηση (ή εν προκειμένω η ευρωπαϊκή ένωση) το όρισε ως νόμιμο μέσον συναλλαγών, κατά παράβαση των κανόνων της αγοράς των συναλλαγών, δεδομένου ότι η πολιτική εξουσία, εκ του ρόλου της δεν μπορεί να επιβάλλει εμπορικά ειωθότα και πρακτικές, αλλά μόνο να ρυθμίσει ήδη υφιστάμενα. …
2. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ένα νόμισμα των 50 Ευρώ δεν αντικατοπτρίζει ισόποση αξία αλλά ισόποσο χρέος (!!!) προς τον εκδότη, εν προκειμένω την ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα.
3. Ο μηχανισμός αυτός, που μοιάζει με αυτόν της έκδοσης του αμερικάνικου δολαρίου αλλά έχει κάποιες διαφορές, λειτουργεί με έναν εξαιρετικά απλό τρόπο, δηλ. κάθε χώρα – μέλος της Ε.Ε. αντί να εκδίδει το νόμισμά της κυριαρχικά, έστω στα πλαίσια της Ε.Ε., αναγκάζεται να δανείζεται το χρήμα (τα Ευρώ) από την ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα, είτε με τη μορφή των βραχυπρόθεσμων ρέπος, είτε με κρατικά ομόλογα, είτε με απευθείας δανεισμό τραπεζών. Η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα χορηγεί τα ποσά με τόκο (!!!), ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι το ελάχιστο 1,25 %, δηλ. εάν δανείσει 100 Ευρώ σε μια τράπεζα, ή εάν αγοράσει βραχυπρόθεσμα ρέπος ή ομόλογα για 100 Ευρώ θα εισπράξει τουλάχιστον 101,25 Ευρώ !!!
(Σημ. ιστολογίου .Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα από ό,τι περιγράφει ο αρθρογράφος. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν δανείζει τα κράτη με 1,5% αλλά  ΜΟΝΟ  τις ιδιωτικές τράπεζες ,οι οποίες στην συνέχεια δανείζουν τα κράτη με 4,5,6% ,ανάλογα με τις αξιολογήσεις των “Οικων” . Εχουν ανάγει έτσι τις ιδιωτικές τράπεζες ,δηλ. τους  διεθνείς τοκογλύφους ,σε ανώτατη Αρχή )
Αυτό σημαίνει ότι κανένα εθνικά κυρίαρχο κράτος εντός της Ε.Ε., που χρησιμοποιεί το Ευρώ, δεν έχει δικό του νόμισμα, που να μη το χρωστά σε κανένα – ούτε ένα λεπτό του Ευρώ !!! Και φυσικά ποτέ κανένας ευρωπαίος (Γάλλος, Γερμανός κλπ) δεν έχει στερηθεί το αντίστοιχο ποσό, που εξέδωσε με αυτό τον τρόπο η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα, αφού ποτέ δεν το στέρησε από ¨την αγοραστική του δύναμη¨ , δηλ. από τα Ευρώ που έχουν διατεθεί στη χώρα του (Γαλλία, Γερμανία κλπ).
4. Η πρακτική του fiat money, μέσω δανεισμού, ισοδυναμεί με υποδούλωση και απώλεια κυριαρχίας, από τη στιγμή της έκδοσης του νομίσματος αυτού καθ’ εαυτού (βλ. και σχετ. άρθρο http://stin-press-a.blogspot.com/2011/04/blog-post_14.html), αφού είναι δεδομένο ότι, από τη στιγμή που το κεφάλαιο του δανείσματος προέρχεται από τον ένα και μοναδικό εκδότη του νομίσματος, δηλ. την ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα, τότε είναι αδύνατο να αποδοθεί ο τόκος, όσο μικρός και εάν είναι αυτός, αφού το ποσό του τόκου πολύ απλά δεν υφίσταται. Φαντασθείτε ένα πολύ απλό παράδειγμα, όπου μαζεύεται μια παρέα για να παίξει μπίλιες (τις θυμάστε τις μπίλιες;) και μόνον ο ένας, αποκλειστικά, παρέχει π.χ. 100 μπίλιες για το παιχνίδι, με τη συμφωνία ότι στο τέλος του παιχνιδιού η παρέα θα πρέπει να του αποδώσει 101 μπίλιες! Στο τέλος του παιχνιδιού θα λείπει μια μπίλια. Όσο προσεκτικά και εάν έπαιξε η παρέα θα χρωστάει πάντα τουλάχιστο μια μπίλια, εκτός από τις 100 που επέστρεψε και πρέπει να ξαναδανεισθεί εάν θέλει να συνεχίσει να παίζει. Φυσικά οι απρόσεκτες παρέες που ενδεχομένως να έχασαν μπίλιες ή να τις ¨οικειοποιήθηκαν¨ (κοινώς έκλεψαν) απλά χρωστούν περισσότερες. Και αυτός που παρείχε τις μπίλιες θα απειλεί ότι δεν θα ξαναδώσει εάν δεν του αποδοθεί η επιπλέον μπίλια, την οποία βέβαια δέχεται και σε είδος π.χ. νησιά, ΔΕΚΟ, πετρέλαια, χρυσό κλπ. Μήπως σας θυμίζει κάτι από αυτά που κυκλοφορούν στο δίκτυο για τα χρέη των κρατών σε σχέση με το ακαθάριστο εθνικό προϊόν (ΑΕΠ) τους; Η Γερμανία αυτή τη στιγμή, η 3η μεγαλύτερη εξαγωγική δύναμη στον κόσμο έχει χρέος 74,4% του ΑΕΠ της και η Ελλάδα 123,9%. Μια ματιά στην ιστοσελίδα http://www.economist.com/content/global_debt_clock είναι τελείως αποκαλυπτική: οι χώρες με το μεγαλύτερο χρέος είναι αυτές οι οποίες χρησιμοποιούν fiat money, όπως το Ευρώ και το δολάριο (!!!), ενώ χώρες όπως η Λιβύη και το Ιράν έχουν χρέος 3,7% και 16,7% αντίστοιχα. Τυχαίο άραγε;
(Σημ.ιστολογίου . Οχι βέβαια . Γι’αυτό φάγανε τον Καντάφι και ετοιμάζονται να επιτεθούν στο Ιράν .’Eλα όμως που τώρα η Κίνα και η Ιαπωνία συμφώνησαν να συναλλάσονται απευθείας με τα  νομισματά τους στο μεταξύ τους εμπόριο και όχι με δολλάρια ;;  Ααααχ, τσάμπα πήγε το τσουνάμι  )
5. Η έκδοση νομίσματος συνιστά πράξη εθνικής κυριαρχίας και, ως τέτοια, δεν μπορεί να ανατίθεται σε όργανα ακόμη και θεσμικά, τα οποία όμως λειτουργούν υπό καθεστώς εμπορικής εταιρίας, όπως η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα. Όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία για αυτό ας αναρωτηθεί το εξής: εάν η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα δεν λειτουργούσε ως εμπορική εταιρία (άσχετα εάν δεν είναι επισήμως τέτοια) τότε για ποίο λόγο τα Ευρώ, δηλ. το μέσον συναλλαγής, τα δανείζει στους εθνικά κυρίαρχους λαούς της Ευρώπης και μάλιστα με τόκο; Και γιατί στο άρθρο 9 της Σύμβαση του Άμστερνταμ ρητά προβλέφθηκε ότι η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα εξαιρείται από κάθε μορφής φορολογίας του κεφαλαίου και των κερδών της; Πρόβλεψη για μη φορολογία στο όργανο της πολιτικής εξουσίας που εκδίδει το νόμισμα; Είναι ποτέ δυνατόν; Φαντάζεσθε να υπήρχε ανάγκη για διάταξη νόμου που να εξαιρούσε από τη φορολογία τα Υπουργεία, δηλ. το κράτος να μη φορολογεί το κράτος; Άρα, δεν πρόκειται για δημόσιο όργανο, έστω στα πλαίσια της Ε.Ε. αλλά για θεσμοθετημένο μεν, πλην όμως σαφώς ιδιωτικής φύσεως όργανο, εξ’ ου και η ρητή νομοθετική πρόβλεψη για τη φορολογική εξαίρεση.
6. Προ της δημιουργίας του Ευρώ το βασικότερο εργαλείο διακρατικού δανεισμού ήταν το δολάριο, το οποίο από τον Αύγουστο του 1971, που ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Νίξον, με μονομερή δήλωση, απεξάρτησε το δολάριο από τα αποθέματα χρυσού, τα οποία ήδη είχαν φθάσει να καλύπτουν μόλις το 22% των δολαρίων που είχαν τεθεί σε κυκλοφορία, να μετατραπεί το δολάριο σε fiat money, δηλ. νόμισμα άνευ αντικρίσματος. Όσα δάνεια χορηγήθηκαν υπό αυτό το καθεστώς πάσχουν από την εξής ανήκουστη παραφροσύνη: ότι δηλ. στην αγορά των συναλλαγών μπορεί ένα κομμάτι χαρτί ευτελούς αξίας, το οποίο γράφει επάνω ¨100 δολάρια¨, δημιουργημένο από το τίποτα, να αγοράσει πραγματικά κάτι το οποίο ισοδυναμεί στη αγορά με 100 δολάρια, ή στην περίπτωση δανεισμού, 100 δολάρια άνευ αντικρίσματος, δημιουργημένα από το τίποτα, να δημιουργούν υποχρέωση αποπληρωμής για ισόποση αξία, πλέον τόκου (ο οποίος φυσικά δεν υπάρχει) και στην περίπτωση της μη αποπληρωμής ο πιστωτής να διεκδικεί εθνική κυριαρχία (!!!) με μνημόνιο και ρητό όρο στη σύμβαση δανείου, για να σου ξαναδανείσει, για ένα ακόμη χρόνο, δολάρια δημιουργημένα από το τίποτε !!! Το ίδιο ακριβώς φυσικά ισχύει και για το Ευρώ, ως νόμισμα άνευ αντικρίσματος…
7. Λόγω της πρόδηλης σχέσης ανάμεσα στην έκδοση / διάθεση του νομίσματος και της καθημερινότητας των πολιτών, της ελευθερίας τους, των εν δυνάμει ζητημάτων εθνικής κυριαρχίας, όπως η υπογραφή σύμβασης δανεισμού, με την οποία ρητά παραιτείται ένα κράτος της εθνικής του κυριαρχίας (καλήν ώρα σαν αυτή που υπέγραψε κάποιος υπουργός οικονομικών πρόσφατα), είναι προφανές ότι τα ανωτέρω ζητήματα δεν μπορεί να γίνουν αντικείμενο επεξεργασίας και απόφασης από ένα πρόσωπο, όπως ο πρωθυπουργός, ο υπουργός οικονομικών κλπ. Το άρθρο 1 του Ελληνικού Συντάγματος ρητά αναφέρει ότι : «ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ
1. Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.
3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα».
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι την κυριαρχία των αποφάσεων την έχει το εκλογικό σώμα («…λαϊκή κυριαρχία …», ούτε καν η Βουλή) και όχι το εκτελεστικό, δηλ. η κυβέρνηση, ακόμη και εάν έχει πρόσφατη νομιμοποίηση. Για αυτό και στο άρθρο 44 του Συντάγματος προβλέπεται η διενέργεια δημοψηφίσματος για κρίσιμα εθνικά θέματα, αλλά και για ψηφισμένα νομοσχέδια που ρυθμίζουν σοβαρό κοινωνικό ζήτημα. Και στις δύο περιπτώσεις προϋποτίθεται σχετική πρωτοβουλία συγκεκριμένου αριθμού βουλευτών, γεγονός που το Σύνταγμα θεωρεί σίγουρο ότι θα υπάρξει σε μια από τις παραπάνω περιπτώσεις (δηλ. κρίσιμα εθνικά θέματα, σοβαρό κοινωνικό ζήτημα), θεωρώντας ως δεδομένο ότι οι βουλευτές, οι οποίοι εκπροσωπούν τον κυρίαρχο λαό στη ¨Βουλή¨, μεταφέροντας τις δικές του απόψεις εκεί και όχι τις απόψεις του εαυτού τους, ως μια ανεξάρτητη εξουσία του πολιτεύματος και δη του νομοθετικού, δεν σχετίζεται ούτε εξαρτάται καθοιονδήποτε τρόπο από το εκτελεστικό και την κυβέρνηση… Αλήθεια η υποθήκευση της χώρας, η εκτόξευση της ανεργίας, η μείωση μισθών και συντάξεων, το ξεπούλημα των αποθεμάτων χρυσού και του εθνικά κυρίαρχου κράτους δηλ. της ελληνικής επικράτειας για αποπληρωμή οφειλών που δημιουργήθηκαν από χρήμα άνευ αντικρίσματος, η μετάβαση από τη δραχμή (νόμισμα με αντίκρισμα σε χρυσό, άρα αξιόγραφο) στο Ευρώ (νόμισμα άνευ αντικρίσματος, άρα χρεόγραφο), η έκδοση του νομίσματος (όποιο και εάν είναι αυτό) από ιδιώτη, ο οποίος απλά το δανείζει με τόκο και όχι από το κυρίαρχο κράτος ως πράξη εθνικής κυριαρχίας, δεν συνιστούν κρίσιμα εθνικά θέματα και σοβαρά κοινωνικά ζητήματα; Ή μήπως οι βουλευτές είναι άνθρωποι μειωμένης αντίληψης, εκτός τόπου και χρόνου, χρήζοντες δικαστικής συμπαράστασης και δεν αναλαμβάνουν τη σχετική πρωτοβουλία; Ή μήπως έχει καταλυθεί το πολίτευμα και υφίσταται σύγχυση των δύο διακριτών εξουσιών, δηλ. του νομοθετικού και του εκτελεστικού σε βαθμό που να μη μπορούμε να συζητήσουμε πλέον για Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, αλλά για κάποιου είδους ολοκληρωτικού καθεστώτος, με το εκτελεστικό στο ρόλο του απόλυτου δικτάτορα;
           
 8. Η Ελλάδα έχει πτωχεύσει επίσημα 4 φορές μέχρι σήμερα: 1827, 1843, 1893, 1932 (http://forza-grecia.pblogs.gr/2010/01/h-istoria-ths-hreokopias-sthn-ellada-kai-to-shmera.html). Σε κάθε πτώχευση, που πρακτικά σημαίνει μονομερής διαγραφή χρεών λόγω αδυναμίας αποπληρωμής, εξυπακούεται ότι τα οφειλόμενα ποσά δεν οφείλονται πλέον και η χώρα οφείλει μόνο για τα νέα δάνεια που θα συνάψει μετά την πτώχευση. Στην περίπτωση της Ελλάδος όμως, κατά κάποιο παράδοξο τρόπο, τα περισσότερα χρέη αναγνωρίσθηκαν εκ νέου τη δεκαετία του 1960 (με ποια νομιμοποίηση άραγε και από ποίον;), με αποτέλεσμα την αποπληρωμή των παλαιότερων εξ αυτών μέχρι και τη δεκαετία του ’90!
           
9. Ο ομότιμος καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου κος Γ. Κασιμάτης πρόσφατα σε σχετική ομιλία του, αναφέρθηκε στο άρθρο 120 του Συντάγματος. Για όσους δεν γνωρίζουν το άρθρο 120 στην παρ.4 αναγράφει «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία», η δε έννοια της βίας δεν αφορά μόνον τη σωματική και φυσική βία, αλλά και την ψυχολογική, όπως π.χ. ψυχολογική βία του τύπου «Πώς θα πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις εάν δεν συμφωνήσουμε με το Μνημόνιο; (με το οποίο ξεπουλάμε όλη την Ελληνική Επικράτεια)». Βέβαια αυτό που δεν αναφέρεται είναι, ότι με ρητό όρο της δανειακής σύμβασης οι δανειστές μας μπορούν να καταγγείλουν τη σύμβαση εάν δεν πληρωθεί το ¨Σχετικό χρέος¨ της χώρας (άρθρο 8 παρ.1 (ζ) ), ήτοι οι υφιστάμενες υποχρεώσεις της Ελλάδας σε Ευρώ ή σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα. Δεδομένου όμως ότι τα ποσά του δανείου είναι μικρότερα του υποτιθέμενου χρέους αυτό συνεπάγεται ένα και μόνο πράγμα: ότι τα ποσά που δανεισθήκαμε δεν πάνε σε μισθούς, συντάξεις κλπ, αλλά σε αποπληρωμή προηγούμενων οφειλών !!!  Άρα εκτός από ψυχολογική βία έχουμε ταυτόχρονα και εξαπάτηση από τον πολιτικό κόσμο !!!
Συνεπώς κατά το Σύνταγμά μας έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση να αντισταθούμε, με κάθε μέσον, κατά οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει ή το έχει ήδη καταλύσει. Η συγκεντρώσεις που γίνονται σε όλη την Ελλάδα είναι μια καλή αρχή αλλά όχι αρκετές για τους σκοπούς του αρθ. 120. Η αντίσταση κατά της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος ουσιαστικά σημαίνει την φυσικώ τω τρόπω εκδίωξη των όσων κατέλυσαν το Σύνταγμα, με απλά λόγια την εκδίωξη ¨κλοτσηδόν¨ από το Μαξίμου των βιαστών του Συντάγματος. Και αυτό αφορά όλους, μηδέ του γράφοντος εξαιρουμένου.


*Δικηγόρος Θεσσαλονίκης  
Πάντα επίκαιρο άρθρο που μας  έστειλε ο Αυτόλυκος.
 
Δείτε επίσης και το πολύ ενδιαφέρον άρθρο 10  αναπάντητα ερωτήματα   ενός καθηγητή του Αριστοτελείου .
Πρόκειται ,αναμφίβολα, για την μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του πλανήτη .

Τριάντα οι νεκροί Έλληνες από λάθροεισβολείς το 2012


    


Με τη σημερινή δολοφονία ενός 82χρονου στο Παγκράτι μετράμε ήδη 30 δολοφονίες Ελλήνων (στην πλειοψηφία τους ηλικιωμένων ανθρώπων) από τις αρχές του χρόνου, σε μια άνευ προηγουμένου γενοκτονία η οποία συντελείται με ένα  προδοτικό πολιτικό και λοιπό σύστημα εξουσίας να μην έχει χύσει ούτε δάκρυ, έστω και υποκρισίας.
Πιο συγκεκριμένα οι αδίστακτοι λαθροεισβολείς μπήκαν στο σπίτι του 82χρονου και αφού τον έδεσαν, του φίμωσαν το στόμα με χαρτί υγείας. Στη συνέχεια του πήραν τα χρήματα της σύνταξής (1.100 ευρώ) του είχε σηκώσει λίγο πριν από τράπεζα και τον άφησαν δεμένο και φιμωμένο στην είσοδο του σπιτιού όπου ο ηλικιωμένος πέθανε από ασφυξία.
Οι κάτοικοι τ5ης περιοχής ανέφεραν πως λίγο αργότερα είδαν δύο σκουρόχρωμους ένα ψηλό και ένα πιο κοντό να φεύγουν τρέχοντας από το τόπο του εγκλήματος.
Με τη δολοφονία αυτή οι Έλληνες οι οποίοι έχουν μαχαιρωθεί, πυροβοληθεί, στραγγαλιστεί χτυπηθεί μέχρι θανάτου φτάνουν τους 30 μόνο το 2012. Την ίδια ώρα το απίθανο αυτό αριστερό κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν έχει θέσει ούτε καν τον προβληματισμό του με κάποια ανακοίνωση για τα 30 αυτά θύματα, υπερασπιζόμενο με απίστευτη μανία κάθε λαθροεισβολέα αυτής της χώρας. Οι «προτάσεις» του γνωστές και έχουμε αναφερθεί πάμπολλες φορές (νομιμοποιήσεις, ιθαγένεια, σύνταξη και άλλα τρελά) και όλα αυτά σε εγκληματίες που έχουν εισβάλλει στη χώρα.
Η λέξη ντροπή απλά χάνει τη σημασία της.
Από την άλλη η ελληνική κοινωνία, ή τουλάχιστον  το μέρος αυτής που εξακολουθεί και αντιδρά σε αυτή την γενοκτονία –στο υπόλοιπο έχει διαγνωσθεί κλινικός μαζοχισμός-   περιμένει τις εξαγγελίες της ΝΔ για «ανακατάληψη των πόλεων» και εκδίωξη των λαθροεισβολέων να γίνουν πραγματικότητα. Στην περίπτωση όμως που οι εξαγγελίες αυτές –λόγω των μαζοχιστικών αγκιστρώσεων κυρίως της ΔΗΜΑΡ - δεν γίνουν πράξεις, τότε η οργή, έστω αυτού του μικρού κομματιού της κοινωνίας το οποίο εξακολουθεί και αντιδρά- θα είναι μεγάλη και σφοδρή. Αναμένουμε.

Έτσι η αναθεωρημένη λίστα των δολοφονηθέντων Ελλήνων έχει ως εξής:
13 Ιανουαρίου
Ρέθυμνο: 74χρονη γυναίκα βρίσκεται δολοφονημένη αφού είχε πρώτα βιαστεί. Δράστες Ρουμάνος και κάτοικος Ρεθύμνου
19 Ιανουαρίου
Λαγκαδάς: Δολοφονία 17χρονου Πομάκου και 16χρονης Βορειοηπειρώτισσας από 5 αλλοδαπούς γύφτους μουσουλμάνους. 
23 ΙανουαρίουΑυλίδα: 67χρονος Έλληνας δολοφονείται από αλβανούς μαφιόζους-καθάρματα  με Καλάσνικοφ 
23 Ιανουαρίου
Σχηματάρι. Έλληνας  57χρονος οδηγός ταξί βρίσκεται  νεκρός μέσα στο όχημά του με αναμμένη τη μηχανή, σε αγροτικό δρόμο κοντά στην εθνική οδό. Το θύμα έφερε τραύματα στο λαιμό από μαχαίρι. Δράστης ρουμάνος.
24 Ιανουαρίου
Βούρβουρα Αρκαδίας: 77χρονος δολοφονείται από τέσσερις αλβανούς, «οικονομικούς μετανάστες»
13 Φεβρουαρίου
Κρηνίδα Σερρών: Δολοφονία 72χρονου με στραγγαλισμό από Βούλγαρο
2 Μαρτίου
Ιωάννινα: Ηλικιωμένος βρίσκεται νεκρός στο σπίτι του στην Δημόκορης Πωγωνίου Ιωαννίνων. Οι δράστες πιθανόν έχουν διαφύγει στην «φίλη» χώρα Αλβανία
10 Μαρτίου
Κοζάνη: 50χρονος υπάλληλος της ΔΕΗ βρίσκεται δολοφονημένος. Δράστες δύο «οικονομικοί μετανάστες»-λαθροεισβολείς:  Αλβανός 29 ετών, Ρουμάνα 49 ετών
28 Μαρτίου
Άγιος Στέφανος Αττική: 45χρονος πεθαίνει στο σπίτι του από καρδιακή προσβολή ύστερα από την επίθεση τριών ληστών. Οι αλλοδαποί δράστες δεν έχουν συλληφθεί.
17 Μαρτίου
Άραχθος Ιωάννινα: Έλληνας βιοπαλαιστής ο Αστέριος Γιοβανούδης οδηγός φορτηγού 36 ετών βρίσκεται δολοφονημένος κοντά στη γέφυρα του Αράχθου. Πρόκειται περί απαγωγής και δολοφονίας.
22 Μαρτίου
Ηράκλειο: Δολοφονία αφού είχε προηγηθεί βιασμός της 85χρονης Σοφίας Κορναράκη στο χωρίο Επισκοπή Πεδιάδος στο Ηράκλειο. Δράστες δύο κτήνη από τη Ρουμανία πατέρας και γιός 45 και 18 ετών. Να σημειωθεί ότι στην απολογία τους εμφανίστηκαν εντελώς ψυχροί και αμετανόητοι.
24 Μαρτίου
Βόλος: Δολοφονία 84χρονης στο χωριό Ανάβρα του Αλμυρού στο Βόλο. Οι δράστες, αλλοδαποί κατά την Αστυνομία διαφεύγουν.
26 Μαρτίου
Λαγκαδάς: Δολοφονία 78χρονου στο  στον οικισμό Μεσόκωμο Ζαγκλιβερίου. «Τυπική» περίπτωση ληστείας μετά φόνου από αλλοδαπούς
16 ΑπριλίουΓρεβενά: Δολοφονία 78 λαχειοπώλη στο Καρπερό Γρεβενών: Δολοφόνος αλβανός
20 Απριλίου
Ηλεία: Δολοφονία 84χρονου στο δήμο Ζαχάρως. Το θύμα είχε βασανιστεί από τα αλβανικά κτήνη που συνέλαβε η αστυνομία. Ο άτυχος ηλικιωμένος ξυλοκοπήθηκε αλύπητα ενώ ήταν ημίγυμνος, φιμωμένος και με τα πόδια δεμένα, με αποτέλεσμα να υποστεί έμφραγμα από τον τρόμο και τα χτυπήματα!
Να σημειωθεί πως δεν είχε καμία επαγγελματική σχέση με τα κτήνη αυτά (48 και 28 ετών), αντίθετα οι ίδιοι είπαν πως απλά είχαν ακούσει ότι είχε λεφτά στο σπίτι του.
Προσοχή: Όποιοι κάνουν το έγκλημα και διαδίδουν πληροφορίες για ύπαρξη χρημάτων σε σπίτια ηλικιωμένων ισοδυναμεί με θανατική καταδίκη για το υποψήφιο θύμα. Κάποιος λαθραίος εισβολέας θα το ακούσει και θα τους σκοτώσει.
23 Απριλίου
Αιτωλοακαρνανία: Δολοφονία 49χρονου Έλληνα από 44 αλβανό στα Αλώνια Ματαράγκας Αιτωλοακαρνανίας
2 Μαΐου
Ιωάννινα: Δολοφονία της 67χρονης Καίτης Δούβλη. Οι δολοφόνοι, πέντε γεωργιανά κτήνη (τέσσερις άνδρες μια γυναίκα) βασάνισαν πρώτα και στη συνέχεια σκότωσαν την άτυχη γυναίκα.
19 Μαΐου
Πάτρα: Δολοφονία Θανάση Λαζανά από Αφγανούς
27 Μαΐου
Πήλιο: Δολοφονία 81χρονης με σκοπό τη ληστεία στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου. Οι δολοφόνοι της προκάλεσαν σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που οδήγησαν στο θάνατο της άτυχης γυναίκας.
Στην προηγούμενη αναφορά μας δεν είχαμε τα νεότερα στοιχεία.
Γράφαμε τότε:
«Τυπική» περίπτωση ληστείας μετά φόνου από λαθραίους εισβολείς 
Τελικά και όπως προέκυψε δολοφόνος ήταν ένας (μεγάλη έκπληξη) 55χρονος αλβανός.
Από σχετικό δελτίο Τύπου:
Ένταλμα σύλληψης σε βάρος ενός 55χρονου Αλβανού εξέδωσαν οι αρχές, για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ληστεία, καθώς φέρεται ως ο δράστης της δολοφονίας 81χρονης στις 27 Μαΐου, στον Άγιο Λαυρέντιο Μαγνησίας.
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος 55χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, από τον Ανακριτή του Α’ Τμήματος Πλημμελειοδικών Βόλου, έπειτα και από σύμφωνη γνώμη του αρμοδίου Εισαγγελέα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα, της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της ληστείας.
Ο δράστης αναζητούμενος ως ύποπτος για τη διάπραξη της συγκεκριμένης ανθρωποκτονίας είχε εντοπισθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, την επόμενη του εγκλήματος ημέρα, κατά το χρόνο που προσπαθούσε μέσω του μεθοριακού σταθμού Κρυσταλλοπηγής να διαφύγει από την χώρα μας.
Μετήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και κρατούνταν στα πλαίσια εφαρμογής σε βάρος του διαδικασίας διοικητικής απέλασης δεδομένου ότι παρέμενε παράνομα στη χώρα.
Μετά την έκδοσή του εντάλματος σύλληψης συνελήφθη στα πλαίσια της ποινικής διαδικασίας και θα προσαχθεί αρμοδίως.
2 Ιουνίου
Καισαριανή: Δολοφονία 30χρονου και σοβαρός τραυματισμός του αδελφού του από συμμορία με Καλάσνικοφ. Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται αλλοδαπούς από πρώην σοβιετική δημοκρατία.
3 Ιουνίου
Λαμία: Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται 74χρονος που δέχθηκε επίθεση αλλοδαπών λαθροεισβολέων στο σπίτι του
4 ΙουνίουΚαβάλα: Δολοφονία 77χρονου ύστερα από ειδεχθή βασανισμό. «Τυπική» περίπτωση ληστείας μετά φόνου από λαθραίους εισβολείς
8 Ιουνίου
Πάτρα: Δολοφονία της συνταξιούχου δασκάλας Ρεγγίνας Παπανδρέου. Κατακρεουργήθηκε με 20 μαχαιριές με σκοπό τον βασανισμό πριν την δολοφονήσουν κόβοντας της το λαιμό. Οι εκτιμήσεις των τοπικών αστυνομικώ9ν αρχών κάνουν λόγο για αλλοδαπούς.
13 Ιουνίου
Ρέντη: Δολοφονία του Σπύρου Πουκαμισά από αγνώστους με σκοπό τη ληστεία, η Αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για άτομα από την πρώην ΕΣΣΔ
18 Ιουνίου
Κορινθία: Τέσσερα άτομα γύρω στις 03:30 με 04:00 τα ξημερώματα, στον Πύργο Κορινθίας, αφού μπήκαν σε σπίτι που διέμενε ένας 82χρονος, μαζί με την 92χρονη σύζυγό του και την 61χρονη κόρη τους, τραυμάτισαν τον ηλικιωμένο άνδρα χτυπώντας τον με το κοντάκι κυνηγετικού όπλου, το οποίο βρήκαν και πήραν από το σπίτι, ενώ παράλληλα χτύπησαν και τραυμάτισαν την 92χρονη σύζυγό του. Ο 82χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.
18 Ιουνίου
Θέρμη, Θεσσαλονίκη: Νεκρός 60χρονος από άγνωστους
21 Ιουνίου
Ρόδος Άγρια δολοφονημένη 61χρονη
21 Ιουνίου
Κομοτηνή: Δολοφονημένη 84χρονη από αγνώστους στο σπίτι της.
28 Ιουνίου
Παγκράτι: Δολοφονία 82χρονου από λαθροέποικους.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Video: "Έλεγχος της τροφής και "πράσινοι φόροι" για τη δημιουργία του Παγκόσμιου Κράτους"



 ImageΔείτε το παρακάτω συγκλονιστικό βίντεο όπου ο Άλεξ Τζόουνς εξηγεί με στοιχεία και δεδομένα πως η Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ) θα προσπαθήσει να μας επιβληθεί μέσω του ελέγχου της τροφής και της ψευτοοικολογίας βασισμένης πάνω στη φορολογία της αναπνοής των ανθρώπων (διοξείδιο του άνθρακα). Το βίντεο είναι απαραίτητο να το παρακολουθήσετε με προσοχή μόνο η ενημέρωση μπορεί να αποτρέψει τα επερχόμενα εγκλήματα.

Αναλογιστείτε ότι η ΝΤΠ θέλει μείωση πληθυσμού 80% και θα καταλάβετε ότι είναι μάλλον απίθανο να βρίσκεστε μέσα στο 20% που θα επιβιώσει ως σκλάβος και γελωτοποιός αυτών των άρρωστων εγκεφάλων.


 http://youtu.be/OpCxge7jCE4

Το αληθινό νόημα της Οδύσσειας - Να διαβαστεί μετά απείρου προσοχής!




 Άραγε αυτό γιατί δεν μας τα διδάξαν στο σχολείο;;;
"..Διαβάστε το! Αρκούν 2 λεπτά.Αλλά μπορεί να το σκέπτεστε για πολύ περισσότερο

Άραγε μας τα διδάξαν στο σχολείο;;; μάλλον όχι γιατί ...πρόσεχα την ώρα των αρχαίων..

Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στην βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα.

ΔΗΛΑΔΗ: Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις
αισθήσεις μας και τις αντένες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους "μνηστήρες".

Όταν ο Οδυσσέας φτάνει στην Ιθάκη, η μεγίστη επιθυμία του είναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, τον κόσμο που του έκλεψαν.

Παρά την μεγάλη του λαχτάρα, διατηρεί την ανωνυμία του και μεταμορφωμένος σε ζητιάνο από την
ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ, πηγαίνει στο παλάτι ώστε να ελέγξει την κατάσταση και να πάρει τις πληροφορίες που θέλει, υπομένοντας καρτερικά τις προσβολές και την χλεύη των
μνηστήρων.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.

Γι αυτό τον λόγο και είναι ο αγαπημένος της Θεάς ΑΘΗΝΑΣ, της Θεάς που αντιπροσωπεύει την ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, την ΣΟΦΙΑ, την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.Της Θεάς που μελετά τον εχθρό και τον πολεμά με τα ίδια του τα όπλα.

Όταν όμως έρχεται η ώρα, όταν τους έχει στριμώξει όλους άοπλους σε ένα δωμάτιο, όταν φανερώνεται πάνοπλος, ΤΟΤΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΙΚΤΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ, που δημιούργησε με τον δικό του ιδρώτα, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ που οι μνηστήρες καταχράστηκαν και καπηλεύτηκαν μαζί με την φιλοξενία του οίκου του που τιμησε τον ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ.

Ο ισχυρότερος αντίπαλός του είναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ.

Η λέξη μιλά απο μόνη της.

Είναι η ΑΝΤΙ-ΝΟΗΣΗ, είναι αυτό που μας κάνουν ΤΩΡΑ, είναι ο τρόπος με τον οποίο θολώνουν τις καταστάσεις και την πραγματικότητα ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ.

Είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την καθυπόταξη και δουλεία του ανθρώπου.

Ο επόμενος είναι ο ΕΥΡΥ-ΜΑΧΟΣ.

Αυτός που μάχεται με κάθε τρόπο, με εύρος, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ, ο δεινός και αδίστακτος μαχητής.

Ο ΑΜΦΙ-ΝΟΜΟΣ! Αυτός που διαστρεβλώνει τον ΝΟΜΟ και την τάξη των πραγμάτων, ο επικίνδυνος γιατί είναι ΕΤΣΙ και ΑΛΛΙΩΣ!

Ο ΑΓΕ-ΛΑΟΣ! Αυτός που άγει τον λαό, που τον παρασύρει με την βοήθεια του ΑΝΤΙ-ΝΟΟΥ.

Που τον μετατρέπει σε ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΓΕΛΗ!

Κανένα όνομα στα Ομηρικά έπη δεν είναι δοσμένο στην τύχη!

Κρύβουν βαθύτατα νοήματα και στο χέρι μας είναι να τα αποκρυπτογραφήσουμε και να διδαχτούμε, ή καλύτερα να συνετιστούμε.

Οι πρόγονοί μας μιλούν, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, μας λένε ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ, μας λένε πως να τινάξουμε τον ζυγό.

ΑΡΚΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!

Και ο Αντίνοος, ο στόχος της πρώτης φονικής βολής του Οδυσσέα. Είναι αυτός ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ να πεθάνει πρώτος.
Γι' αυτό, μακριά από την προπαγάνδα των ΜΜΕ.

Και τον σκοτώνει ρίχνοντας του το βέλος στον ΛΑΙΜΟ, το ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ δηλαδή της επικοινωνίας που την χρησιμοποιεί ενάντια στην νόηση των ανθρώπων! .."

ramnousia.com

Συνειδητό – υποσυνείδητο και ο προγραμματισμός του Σωκράτους -H πλαστή αλήθεια που πλασάρουν




 Όλοι έχουμε ακούσει για το συνειδητό και το υποσυνείδητο. Το υποσυνείδητο είναι μια αποθήκη πληροφοριών από την οποία αντλούμε εικόνες ήχους κτλ για να αποκωδικοποιήσουμε κάτι. Π.χ. σπάει ένα γυαλί, τα ηχητικά κύματα τα οποία λαμβάνουν τα αυτιά μας τα στέλνουν στον εγκέφαλο για αποκωδικοποίηση, ο εγκέφαλος τρέχει στην αποθήκη (υποσυνείδητο) βρίσκει τον ίδιο ήχο ή παραπλήσιο από την data base και σχηματίζει την εικόνα ότι είναι ένα γυαλί που έσπασε… Ο Σωκράτης στον «Φαίδωνα» μας δίνει ένα ανάλογο παράδειγμα…με την όραση και την οπτική ισότητα.


Αυτά συμβαίνουν σε επίπεδο αισθητού δηλαδή ύλης, τι γίνεται όμως σε επίπεδο νοητού, δηλαδή καταστάσεων, γεγονότων κτλ;


Οι επιστήμονες ανακάλυψαν εδώ και πολλά χρόνια ότι ο μέσος άνθρωπος ζει και αντιδρά 95% με το υποσυνείδητο και 5% με το συνειδητό, αυτό δημιουργεί μια καλή ερώτηση: τελικά ζούμε σε έναν υποσυνείδητο κόσμο; (δηλαδή σε ένα Matrix?), επίσης τι θα συνέβαινε αν κάποιοι οι οποίοι γνώριζαν τον μηχανισμό αυτόν, δημιουργούσαν και γέμιζαν με συγκεκριμένες ασύμμετρες εικόνες το υποσυνείδητο μας με σκοπό την επιβολή των σχεδίων τους…; θα συνέβαινε αυτό που ήδη συμβαίνει…


Τα σχολεία Πανεπιστήμια κτλ δεν μας μαθαίνουν τον μηχανισμό με τον οποίο εμείς μόνοι μας θα διακρίνουμε την αλήθεια από το ψεύδος, αλλά μας μαθαίνουν έτοιμες γνώσεις-έννοιες τις οποίες κάποιοι άλλοι έχουν ορίσει γι εμάς, αυτό σημαίνει ότι οικειοποιούμαστε ξένες ιδέες άρα και ξένη προσωπικότητα. Παράδειγμα αν σε μια πόλη (κράτος) κυβερνάει ένα συγκεκριμένο πολίτευμα ο κόσμος μαθαίνει ότι αυτό είναι το σωστό π.χ. Κομμουνισμός σε χώρες όπως ΕΣΣΔ, Πολωνίες, Ρουμανίες, Αλβανίες, Βουλγαρίες που ο κόσμος «νόμιζε» ότι αυτό το πολίτευμα ήταν το σωστό. Εδώ μαθαίνουμε ότι το σωστό είναι ο Σοσιαλισμός και ότι οι Χουντικοί ήταν κακοί και αντίστοιχα (διάλογος Σωκράτη και Θρασύμαχου στην «Πολιτεία» περί δικαίου και πολιτεύματος).


Το αντικλείδι


Την πραγματικότητα-αλήθεια όμως υπάρχει τρόπος να την προσεγγίσουμε, διότι μπορεί να λένε μερικοί ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική για τον καθένα ανάλογα τις γνώσεις και την νοημοσύνη του, παρόλα αυτά υπάρχει μια παγκόσμια πραγματικότητα-αλήθεια η οποία λειτουργεί απόλυτα μαθηματικά όπως άλλωστε και ολόκληρη η δημιουργία. Ο μηχανισμός αυτός γίνεται ορατός από τα Πλατωνικά κείμενα, στα οποία ο Σωκράτης χρησιμοποιεί συγκεκριμένες μαθηματικές μεθόδους για την εύρεση της αλήθειας και τον ξεχωρισμό της από το ψεύδος! βασίζεται στο root των μαθηματικών δηλαδή το 0/1, αυτό που είπε αργότερα ο Αριστοτέλης ως «εξίσωση των αντιθέτων».


Ο Σωκράτης στην απολογία του αναφέρει ότι δεν ήταν δάσκαλος και ότι δεν δίδαξε ποτέ τίποτα κανέναν, δεν είχε μαθητές αλλά συνομιλητές, τι εννοούσε; ότι δεν έδωσε έτοιμη γνώση, αλλά έδειχνε τον τρόπο με τον οποίο ο συνομιλητής μόνος του θα δει τον εαυτό του (γνώθι εις εαυτόν), θα ξεχωρίσει το αόριστο από το ορισμένο, θα διακρίνει και θα ξεχωρίσει τις αντίθετες έννοιες που πριν είχε σε σύγχυση μέσα στο μυαλό του, οπότε και την αλήθεια από το ψεύδος. Η επίπονη διαδικασία που υπέβαλε ο μαθητής στο να κοιτάξει μέσα στον εαυτό του (γνώθι εις εαυτόν) παραλληλίστηκε με τους πόνους της γέννας, η εύρεση της αλήθειας ως γέννεση και η μέθοδος αυτή του Σωκράτη ονομάστηκε «μαιευτική».


Εδώ μας αποκαλύπτουν οι πρόγονοι μας λίγο πολύ, ότι η ζωή μοιάζει σαν σπείρα, αν την κοιτάξεις από κάτοψη μοιάζει σαν κύκλος αλλά αν την κοιτάξεις από άλλη οπτική βλέπεις και τις διαβαθμίσεις της εξέλιξης (εξέλιξη=»εκ του έλικος» δηλαδή DNA).


Ο Σωκράτης το πρώτο πράγμα που έκανε πριν ξεκινήσει μια συνομιλία ήταν να ορίζει τις έννοιες, διότι δεν ήταν δυνατόν να αποκαλούμε κάποιον ή κάτι «καλό» ή «κακό» εφόσον δεν γνωρίζουμε τι είναι «καλό» και τι «κακό». Με την μέθοδο των αντιθέτων (0/1) όριζε τις έννοιες, τις έκανε «reserved words», και προχωρούσε στην εύρεση της αλήθειας χρησιμοποιώντας και το If/else, δηλαδή έφτιαχνε το πρόγραμμα. Π.χ. δεν μπορεί κανείς να πει «ένας νάνος 3 μέτρων» διότι έχουμε ορίσει ότι ο νάνος είναι το πολύ 1 μέτρο και ο γίγας 3 μέτρα, οπότε «νάνος 3 μέτρα» είναι αντίθετες έννοιες άρα υπάρχει ψεύδος.


Ο Σωκράτης ήταν ο πρώτος ο οποίος απέδειξε μαθηματικά ότι «η κακία είναι άγνοια» διότι αν τα ανθρωποειδή που χρησιμοποιούν την κακία για να «ανέβουν» κοινωνικά και οικονομικά, κατανοήσουν την πραγματικότητα θα διακρίνουν ότι οι προσπάθειες τους είναι μάταιες, όχι στον υλικό κόσμο αλλά στον ευρύτερο νοητό ο οποίος κατ επέκταση επηρεάζει και τον υλικό.


Αν σήμερα λοιπόν αυτοί οι κάποιοι χρησιμοποιούν το υποσυνείδητο για να μας γεμίσουν λανθασμένες εικόνες εμείς αντιστεκόμαστε με την Σωκρατική λογική ευρέσεως της αλήθειας όπως υπάρχουν στα Πλατωνικά κείμενα.


ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΩ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!
θα ξεχωρίσει μονος του το αόριστο από το ορισμένο,
ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΧΙ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;
Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;
ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ;
ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ!
ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ!
ΔΗΛΑΔΗ, θα διακρίνει και θα ξεχωρίσει τις αντίθετες έννοιες που πριν είχε σε σύγχυση μέσα στο μυαλό του, οπότε και την αλήθεια από το ψεύδος.
Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ  ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ!
ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ! ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ!ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ!ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ.
ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.
ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ,ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΧΙ. http://www.elikoncc.info/?p=6767

Stealth υποβρύχιο στον βυθό της Βαλτικής;


Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012
 
 
 
 
  Χρήστης
  Κωδικός
     Είσοδος      Εγγραφή
     Ξεχάσατε τον κωδικό σας;


Image
Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει το μυστηριώδες μεταλλικό αντικείμενο μήκους 18 μέτρων, στο βυθό της Βαλτικής Θάλασσας, του οποίου το σχήμα μοιάζει με αυτό που έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε "ιπτάμενο δίσκο". Οι δύτες που εξερευνούν ένα άγνωστο αντικείμενο λένε πως ο εξοπλισμός τους τίθεται εκτός λειτουργίας μόλις πλησιάσουν στα 200 μέτρα, επιτείνοντας ακόμα περισσότερο το μυστήριο που καλύπτει το άγνωστο αντικείμενο.

Δύτες της ομάδας «Ocean X» που βουτούν στο σημείο λένε πως κάποιες κάμερες και το δορυφορικό τηλέφωνο της ομάδας δεν λειτουργούν όταν βρίσκονται ακριβώς πάνω από το αντικείμενο και τίθενται και πάλι σε λειτουργία μόλις απομακρυνθούν! «Κάθε τι ηλεκτρικό παύει να δουλεύει», δήλωσε ο δύτης Stefan Hogerborn. «Μόλις απομακρυνόμαστε ξαναλειτουργεί, μόλις ξαναπλησιάσουμε σβήνει!»

«Έχουμε ζήσει πράγματα που πραγματικά δεν φανταζόμουν και είμαι ο μεγαλύτερος σκεπτικιστής της ομάδας σχετικά με τις θεωρίες αυτές», είπε ο δύτης Peter Lindberg.

«Είμαι πεπεισμένος πως βρήκαμε κάτι εντελώς μοναδικό», δήλωσε ο επίσης δύτης Dennis Åsberg.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει πολεμικά πλοία της Σουηδίας και την Φινλανδίας, ενώ ένα "πέρασμα έκανε και μία φρεγάτα του αμερικανικού Ναυτικού. Σε όλες τις περιπτώσεις κανένας δεν κατάφεραν να πλησιάσει το αντικείμενο στο βυθό αφού τα βαθυσκάφη παρουσίαζαν δυσλειτουργίες και ο κίνδυνος να απωλέσουν την ενέργειά τους και αβοήθητα να καταλήξουν στον βυθλό ήταν μεγάλες.
Σημειώνεται ότι πίσω από το μεταλλικό αντικείμενο υπάρχουν σαφή ίχνη ολίσθησης στον βυθό σαν να πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση ένα αεροσκάφος στην έρημο. Κάποιοι ειδικοί στα υποβρύχια οχήματα δεν αποκλείουν να πρόκειται για stealth υποβρύχιο των ΗΠΑ ή της Ρωσίας, το οποίο απωλέστηκε κατά την διάρκεια δοκιμών.







Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο αργός θάνατος του Έθνους: Το 64% θέλουν να φύγουν & το 68% είναι φτωχοί...



Έτσι σκοτώνουν όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και τον Ελληνισμό, αν θεωρήσουμε ότι η μητρόπολη είναι η κοιτίδα ολόκληρου του Ελληνισμού. Μια εικόνα μετα-Άλωσης έθνους προκύπτει από την τριμηνιαία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής γενικότερα για την Ελλάδα: To 64% των Ελλήνων ηλικίας 15-35 ετών δηλώνουν έτοιμοι να εγκατασταθούν σε άλλη χώρα για να εργαστούν. Όπως ακριβώς συνέβαινε και μετά την Άλωση της Πόλης.
Όλοι ήθελαν να φύγουν στην Δύση, τα λαμπρότερα μυαλά του ελληνισμού βρήκαν καταφύγιο και μεταλαμπάδευσαν το ελληνικό πνεύμα στην ιταλική χερσόνησο και την Γαλλία.
Τώρα φεύγουν στα πέρατα της Οικουμένης στην μεγαλύτερη εθνική αιμορραγία που προκάλεσαν οι Παπανδρέου και το Μνημόνιο.
το 64% των Ελλήνων ηλικίας 15- 35 ετών (27% για περιορισμένο χρονικό διάστημα και 37% μακροπρόθεσμα) δηλώνουν έτοιμοι να εγκατασταθούν και να εργαστούν σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. 
Και γιατί να μην συμβεί αυτό όταν αυξήθηκε η, ήδη απίστευτη για τα ελληνικά δεδομένα, ανεργία κατά 8,7% μόνο στο πρώτο τρίμηνο του 2012 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2011! Οι άστεγοι ανέρχονται πλέον σε 20.000 εκεί που το 2009 μετριότνουσαν σε μερικές εκατοντάδες.

Οι θέσεις εργασίας στη χώρα μας μειώθηκαν την περίοδό αυτή κατά 400.000. Την ίδια περίοδο στην Ισπανία με πενταπλάσιο πληθυσμόι χάθηκαν 660.000 θέσεις εργασίας, στην Πορτογαλία με τον ίδιο πληθυσμό 210.000 και στην Ιταλία με τον επίσης πενταπλάσιο πληθυσμό μόλις 180.000.

Και τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα: Η Επιτροπή επισημαίνει ότι η Ελλάδα συγκαταλέγεται στην ομάδα των χωρών στις οποίες αναμένεται επιδείνωση της απασχόλησης το δεύτερο εξάμηνο του 2012 στον τομέα των υπηρεσιών και των κατασκευών.

Εξάλλου, σύμφωνα με την έκθεση της Επιτροπής, την τριετία 2008- 2011 η ανεργία στους πολίτες ηλικίας 55- 64 ετών διπλασιάστηκε στην Ελλάδα!

 Πάνω από το ήμισυ των αστέγων εντοπίζονται στην Αθήνα και τον Πειραιά (11.000- από τους οποίους 8.000 είναι Έλληνες).

Το πρόβλημα των αστέγων έχει κάνει, επίσης, την εμφάνισή του σε πόλεις όπως τα Χανιά, το Ηράκλειο Κρήτης και τα Τρίκαλα, αναφέρει η Επιτροπή.

Στην έκθεση υπογραμμίζεται ότι λόγω της κρίσης έχει αυξηθεί ο αριθμός των αστέγων με υψηλή μόρφωση που είχαν ικανοποιητικό βιοτικό επίπεδο, χωρίς ψυχολογικά προβλήματα ή προβλήματα εξάρτησης, οι οποίοι πλέον «δεν τα βγάζουν πέρα», έχοντας χάσει τη δουλειά τους.

Η Επιτροπή σημειώνει επίσης ότι το 68% του πληθυσμού στην Ελλάδα ζει κάτω από το όριο της φτώχειας (σ.σ. δηλαδή με εισόδημα κάτω από το 60% του μέσου εθνικού εισοδήματος) και διαθέτει πάνω από το 40% του εισοδήματός του για το ενοίκιο ή την αποπληρωμή στεγαστικού δανείου.

Τέλος, η Επιτροπή αναφέρει ότι το δεύτερο εξάμηνο του 2012 αναμένεται να μειωθούν οι κοινωνικές δαπάνες κατά 18%.
Τα παραπάνω δεν θέλουν απλή "αλλαγή πολιτικής για να δορθωθούν". Θέλουν Εθνική Επανάσταση. Το ερώτημα είναι ποιος είναι ικανός να προκαλέσει κάτι τέτοιο...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Την διδασκαλία των Αρχαίων ελληνικών στα δημοτικά προωθεί η…. βρετανική κυβέρνηση




ImageΜπορεί στην Ελλάδα οι «προοδευτικές» φωνές που προέρχονται κυρίως από τον χώρο της αριστεράς να επιδιώκουν την εξαφάνιση από το ελληνικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα οτιδήποτε θυμίζει την ελληνική ταυτότητα στο εξωτερικό τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι. 
Σε δημόσια διαβούλευση έθεσε η βρετανική κυβέρνηση με το νέο σχολικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει την υποχρεωτική διδασκαλία ξένων γλωσσών από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού. Μεταξύ των γλωσσών
που προτείνονται είναι τα λατινικά τα μανδαρίνικα και τα … αρχαία ελληνικά.

Τραγούδια και ποιήματα θα χρησιμοποιηθούν ως εκπαιδευτικά εργαλεία που θα φέρουν σε επαφή τους μαθητές με τη γλώσσα, δια μέσου της αποστήθισης. Η υποχρεωτική διδασκαλία ξένων γλωσσών έχει την υποστήριξη της αντιπολίτευσης, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι το 2010 μόλις το 43% των 14χρονων μαθητών ζήτησε να διδαχθεί κάποια ξένη γλώσσα όταν το ποσοστό αυτό ήταν 75% το 2002.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Monsanto και Bayer, δολοφονούν τις μέλισσες!


Μελισσοκόμοι και πολίτες αντιστέκονται στους δολοφόνους Monsanto και Bayer ! Νεώτερες έρευνες επιβεβαίωσαν ότι τα παρασιτοκτόνα επηρεάζουν τις μέλισσες, οδηγώντας ολόκληρο το σμήνος σε κατάρρευση! Τεράστιοι πληθυσμοί μελισσών έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη από το 2006, χωρίς όμως οι επιστήμονες να έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τα αίτια του φαινομένου της “Διαταραχής Κατάρρευσης Μελισσοσμηνών” (ΔΚΜ). Ωστόσο, καθώς δύο έρευνες είδαν το φως της δημοσιότητας στις αρχές Απρίλη, η ΔΚΜ πλέον συνδέεται ανοιχτά και τεκμηριωμένα, όχι με κάποιου είδους ασθένεια ή παράσιτο, αλλά με τη χρήση νεονικοτινοειδών εντομοκτόνων (το ένα εκ των οποίων είναι η ιμιδακλοπρίδη), η οποία υπήρξε εκτενέστατη κατά τη δεκαετία του ’90.
Πριν διαβάσεις το άρθρο και σε πιάσει απελπισία, κράτα στην άκρη του μυαλού σου, πως υπάρχει τρόπος δράσης κι αντιμετώπισης διάβασε  Agri-bee-MWO  και να θυμάσαι ό,τι, πάντα υπάρχουν επιλογές για όποιον είναι πολεμιστής, …άλλωστε ο πολεμιστής ακονίζει τις ικανότητες του πάνω σε κάποιον άξιο αντίπαλο τον «μικρό τύραννο».
Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν και πρωτοεισήχθησαν στην αγορά τα νεονικοτινοειδή εντομοκτόνα, οι μελισσοκόμοι έχουν αναφέρει μεγάλες απώλειες μελισσοσμηνών κατά την περίοδο της άνοιξης. Σαν αποτέλεσμα, τα νεονικοτινοειδή εντομοκτόνα που επικαλύπτουν τους σπόρους και χρησιμοποιούνται παγκοσμίως σε σοδειές καλαμποκιού έχουν εντοπιστεί σαν ο βασικός υπαίτιος για την μείωση των μελισσών. Τη στιγμή που η παραγωγή καλαμποκιού αυξάνεται συστηματικά και το καλαμπόκι επιδιώκουν  -λένε- να αξιοποιηθεί ως ανανεώσιμη πηγή ενέργειας, η μη χρήση αυτών των εντομοκτόνων στα πλαίσια της βιώσιμης γεωργίας είναι ένα καίριο ζήτημα.
Σύμφωνα με μελέτες, η πιθανή (και δυστυχώς, αρκετά υποτιμημένη) έκθεση των μελισσών σε νεονικοτινοειδή εντομοκτόνα (ακόμα και μέσω π.χ. της ατμοσφαιρικής εκπομπής σωματιδίων που περιέχουν το εν λόγω εντομοκτόνο, μετά από γεωτρήσεις), προκάλεσε τεράστια μόλυνση στις μέλισσες και θανατηφόρες επιπτώσεις σε ολόκληρα μελισσοσμήνη.
Κάνε κλικ στις εικόνες να τις δεις μεγάλες και να αγοράσεις το Agri-bee-MWO
bee-2  3810065834_8b0c7d6d41
6-6  3
terrapapers 468x362  melissa-bee-128
Το σύνδρομο της κατάρρευσης των μελισσών: Πιο συγκεκριμένα, επιστήμονες της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Harvard κατάφεραν τον περασμένο μήνα να αναπαραστήσουν σε πείραμα τη “Διαταραχή Κατάρρευσης Μελισσοσμηνών” (ΔΚΜ), χορηγώντας απλώς σε αρκετές μέλισσες μικρές δόσεις του γνωστού εντομοκτόνου ιμιδακλοπρίδη.
Παλαιότερες έρευνες έχουν δείξει ότι τα νεονικοτινοειδή εντομοκτόνα, που πλήττουν το κεντρικό νευρικό σύστημα των εντόμων, δεν σκοτώνουν ακαριαία μέλισσες. Ωστόσο, για να εξακριβώσουν τις συνέπειες – ακόμα και πολύ μικρών δόσεων αυτών των εντομοκτόνων – στις δυτικές μέλισσες (Apis mellifera), οι ερευνητές του Harvard χορήγησαν 16 κυψέλες με διαφορετικά επίπεδα ιμιδακλοπρίδης, αφήνοντας τέσσερις κυψέλες άθικτες. Μετά από 12 εβδομάδες, οι μέλισσες σε όλες ανεξαιρέτως τις κυψέλες (ακόμα και σε αυτές που δε χορηγήθηκε η ιμιδακλοπρίδη), ήταν ζωντανές, αν και αυτές που είχαν λάβει μεγαλύτερες δόσεις φαίνονταν εξασθενημένες.
Όμως, στις 23 εβδομάδες όλα είχαν αλλάξει. 15 από τις 16 (ποσοστό 94%) των κυψελών που είχαν πάρει τις μεγαλύτερες ποσότητες ιμιδακλοπρίδης εμφάνισαν καθαρά Διαταραχή Κατάρρευσης Μελισσοσμηνών: οι κυψέλες ήταν ρημαγμένες και σχεδόν άδειες, καθώς όλες οι ενήλικες μέλισσες είχαν εξαφανιστεί, με εξαίρεση την παρουσία νεαρών μελισσών που είχαν επιβιώσει. Οι κυψέλες που έλαβαν τις μεγαλύτερες ποσότητες ιμιδακλοπρίδη ήταν κι αυτές που κατέρρευσαν πρώτες, ενώ η τέσσερις που έμειναν αμόλυντες, ήταν υγιείς. “Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα νεονικοτινοειδή θέτουν σε τεράστιο κίνδυνο την επιβίωση των μελισσών στο περιβάλλον”, είπε ο Chensheng (Alex) Lu, καθηγητής του Harvard. “Τα στοιχεία είναι αδιάψευστα: η ιμιδακλοπρίδη είναι πιθανότατα ο υπαίτιος για τη Διαταραχή Κατάρρευσης Μελισσοσμηνών μέσω ενός πολύ ξεχωριστού μηχανισμού, τον οποίον πρώτη αποκάλυψε η έρευνα μας”.
Ποιος είναι αυτός; Το σιρόπι καλαμποκιού με υψηλή περιεκτικότητα σε φρουκτόζη (HFCS), στο οποίο πολλοί μελισσοκόμοι έχουν στραφεί για να ταϊζουν τις μέλισσες τους. Αυτό, σύμφωνα με ερευνητές, δεν είχε αποτελέσει κίνδυνο, βεβαίως, μέχρι το 2004-05, όταν το αμερικανικό καλαμπόκι άρχισε να ψεκάζεται με ιμιδακλοπρίδη. Ένα χρόνο αργότερα, ξέσπασε για πρώτη φορά η ΔΚΜ. Στις ΗΠΑ, τα νεονικοτινοειδή παρασιτοκτόνα καλύπτουν πλέον καλλιέργειες καλαμποκιού, σίτου, σόγιας και βαμβακιού, συνολικής έκτασης 600.000 εκατομμυρίων τετραγωνικών χιλιομέτρων !
Είναι ενδεικτικό, ότι σύμφωνα με τον καθηγητή Lu, δε χρειάζεται περισσότερο από μια μικρή δόση (20 μέρη ανά ) για να οδηγηθούμε σε ΔΚΜ εντός 6 μηνών. Η έρευνα του καθηγητή Lu έπεται δύο άλλων πολύ σημαντικών μελετών που δημοσιεύθηκαν στα μέσα Μαρτίου, οι οποίες επίσης συνδέουν τη ΔΚΜ με νεονικοτινοειδή παρασιτοκτόνα.
Μια βρετανική ερευνητική ομάδα έφερε σε επαφή μέλισσες bombus terrestris με μικρές δόσεις ιμιδακλοπρίδης και τις τοποθέτησε σε ένα κεκλεισμένο φυσικό περιβάλλον, όπου θα μπορούσαν να αναζητήσουν τροφή ελεύθερα. Μετά από έξι εβδομάδες (ένα διάστημα κατά πολύ μικρότερο από τη μελέτη του καθηγητή Lu), η ομάδα ζύγισε τις φωλιές και τις συνέκρινε με αποικίες που δεν είχαν εκτεθεί στην ουσία. Οι μολυσμένες φωλιές ήταν κατά μέσο όρο 8-12% μικρότερες από τις φωλιές που δεν είχαν μολυνθεί, κάτι το οποίο υποδηλώνει ότι οι εκτεθειμένες μέλισσες μάζευαν λιγότερο φαγητό από τις υγιείς. Ωστόσο, ακόμα πιο ανησυχητική ήταν η απώλεια βασιλισσών: οι μολυσμένες αποικίες είχαν παράγει 85% λιγότερες βασίλισσες – δηλαδή περίπου μόλις 1-2 βασίλισσες ανά μελίσσι! Θυμίζεται ότι οι βασίλισσες είναι οι πιο σημαντικές μέλισσες σε μια αποικία, αφού είναι αυτές που αναλαμβάνουν να βρουν νέες αποικίες μετά το χειμώνα, όταν οι υπόλοιπες πεθαίνουν.
Επιπλέον, μια δεύτερη έρευνα που διεξήχθη στη Γαλλία δείχνει ξεκάθαρα πως τα νεονικοτινοειδή παρασιτοκτόνα επηρεάζουν τις μέλισσες, οδηγώντας ολόκληρη τη φωλιά σε κατάρρευση. Ερευνητές κόλλησαν μικροσκοπικά μικροτσίπ σε δυτικές μέλισσες “ελευθέρας βοσκής”, προκειμένου να εντοπίσουν τις κινήσεις τους. Στη συνέχεια, χορήγησαν μικρές δόσεις θειαμεθοξάμης (thiamethoxam), ενός διαφορετικού νεονικοτινοειδούς παρασιτοκτόνου, σε ένα τμήμα των μελισσών. Οι μολυσμένες μέλισσες ήταν δύο με τρεις φορές πιθανότερο να μην γυρίσουν από την αναζήτηση τροφής σε σχέση με τις υγιείς μέλισσες.
Τα ευρήματα υποδεικνύουν ότι ένα νεονικοτινοειδές παρασιτοκτόνο αποδυναμώνει την ικανότητα προσανατολισμού της μέλισσας και σαν αποτέλεσμα, αντί να επιστρέφει στην κυψέλη, η μέλισσα χάνεται και πεθαίνει. Αυτό εξηγεί γιατί οι κυψέλες, που πλήττονται από τη ΔΚΜ βρίσκονται κενές από μέλισσες – εργάτριες: το παρασιτοκτόνο θεωρητικά επηρεάζει την ικανότητα τους να βρίσκουν το δρόμο για το σπίτι.
“Χρειάστηκε πολύς καιρός για να αντιληφθούν οι επιστήμονες τη σύνδεση ανάμεσα στη ΔΚΜ και στα παρασιτοκτόνα, καθώς αναζητούσαν κάτι που να προκαλούσε ακαριαίο θάνατο και όχι κάτι που να προκαλούσε αργούς θανάτους σε διάστημα αρκετών μηνών”, είπε ο καθηγητής Lu. Επιπλέον, τονίζει ότι η επιστημονική κοινότητα υποτίμησε ότι “η χρονικός ορίζοντας της αυξανόμενης χρήσης των νεονικοτινοειδών συμπίπτει με την μείωση των μελισσοσμηνών”.
Ο κ. Lu τονίζει ότι οι πολιτικοί “πρέπει να εξετάσουν τα αποτελέσματα υποθανατηφόρων δόσεων των παρασιτοκτόνων σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του αντικειμένου υπό εξέταση (σε αυτή την περίπτωση, οι μέλισσες)”. Επισημαίνει επιπλέον ότι η εξάρτηση από ευρήματα LD50 (δηλαδή, μιας θανατηφόρας δόσης που προκαλεί το θάνατο στα μισά από τα δείγματα που εξετάστηκαν) “δεν έχει συνάφεια με το σύγχρονο τοξικό χημικό έλεγχο”. Εν ολίγοις, το ενδιαφέρον πρέπει να στραφεί στις μακροχρόνιες συνέπειες των χημικών στο περιβάλλον και όχι μόνο να επικεντρώνεται στο αν και εφόσον σκοτώνουν ακαριαία τα “πειραματόζωα”, κοροϊδεύοντας, χλευάζοντας και υποτιμώντας μας.
bee-1  bee_pollen_macro
bumble_bee  bees-on-flowers-photo345345
bee13  Honey_bee_on_blue_flower
Οι μέλισσες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε ένα ευρύ φάσμα των οικοσυστημάτων ως επικονιαστές.Από την πλευρά τους, παρέχουν τεράστια οικονομικά οφέλη στις ανθρώπινες κοινωνίες, μέσω της παραγωγής μελιού και – ακόμα σημαντικότερα – μέσω της επικονίασης (γονιμοποίησης) ενός μεγάλου μέρους φρούτων, λαχανικών, καρπών και λουλουδιών. Η “εμπορική” αξία των μελισσών μόνο στις ΗΠΑ υπολογίζεται στα 8-12 δισεκατομμύρια δολάρια! Παράλληλα, τα αποτελέσματα της εκτεταμένης χρήσης νεονικοτινοειδών παρασιτοκτόνων έχουν πιθανές επιπτώσεις και στον άνθρωπο, όπως παθήσεις στο ήπαρ και στο νεφρό…
Πρωτοβουλία πολιτών στην Καλιφόρνια για την απαγόρευση των παρασιτοκτόνων της Bayer! : Στις 21 Μαρτίου 2012, οι μελισσοκόμοι έμποροι, μαζί με τις περιβαλλοντικές οργανώσεις Beyond Pesticides («Πέρα από τα Παρασιτοκτόνα»), Center for Food Safety and Pesticide Action Network («Κέντρο του Δικτύου για την Δράση για την Ασφάλεια Τροφίμων και τα Παρασιτοκτόνα») κατέθεσε επείγουσα αγωγή μαζί με την Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ (EPA – Environmental Protection Agency) για να σταματήσει η χρήση ενός παρασιτοκτόνου που συνδέεται με τους μαζικούς θανάτους μελισσών. Η νομική αγωγή, που στοχεύει το νεονικοτινοειδές φυτοφάρμακο κλοθειανιδίνη (clothianidin) της Bayer υποστηρίζεται από ένα εκατομύριο και πλέον υπογραφές πολιτών.
Στην Καλιφόρνια, ο πολιτειακός σύμβουλος Michael Allen από τη Sonoma και ο Γερουσιαστής Mark Leno από το San Francisco εισήγαγαν πρόταση υπέρ της αγωγής, καλώντας Πολιτεία και Ομοσπονδιακό Κράτος να λάβουν δράση για την προστασία των επικονιαστών. Σύμφωνα με δηλώσεις του πρώτου, “…η Βουλή της Καλιφόρνια παροτρύνει την EPA και την Υπηρεσία Διαχείρισης Παρασιτοκτόντων της Καλιφόρνια (California Department of Pesticide Regulation) να παρουσιάσουν ένα ξεκάθαρο πλάνο δράσης για να αντιμετωπιστούν οι κίνδυνοι που προκαλούν τα παρασιστοκτόνα στους επικονιαστές…».
Στις 28 Φεβρουαρίου 2012, υποστηρικτές του Δικτύου Δράσης για τα Παρασιτοκτόνα (PAN – Pesticide Action Network) σε ολόκληρη τη χώρα, εκδήλωσαν δυναμικά τη στήριξη τους στην προστασία των επικονιαστών. Πάνω από 1.700 άτομα προσφέρθηκαν διαδικτυακά να προσφέρουν καταφύγιο σε μέλισσες, με τροφή και νερό, μακριά από τα παρασιτοκτόνα.
Οι μελισσοκόμοι πέτυχαν την απαγόρευση ΓΤΟ στην Πολωνία: Το μεταλλαγμένο καλαμπόκι Mon810 της Monsanto, που είναι γενετικά κατασκευασμένο να παράγει μια μεταλλαγμένη εκδοχή του εντομοκτόνου Bt απαγορεύτηκε στην Πολωνία, μετά από διαμαρτυρίες μελισσοκόμων, που απέδειξαν ότι το καλαμπόκι σκότωνε μέλισσες.
Αν και στο παρελθόν Γαλλία και Γερμανία είχαν θέσει σκληρούς περιορισμούς στη χρήση παρασιτοκτόνων, η Πολωνία είναι η πρώτη χώρα που αναγνωρίζει επίσημα τη σύνδεση ανάμεσα στο μεταλλαγμένο καλαμπόκι της Monsanto και της “Διαταραχής Κατάρρευσης Μελισσοσμηνών – ΔΚΜ” (Colony Collapse Disorder – CCD), που ρημάζει μέλισσες σε ολόκληρο τον κόσμο. Πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι η Monsanto ήξερε τους κινδύνους που ελλοχεύουν για τις μέλισσες από τη χρήση των μεταλλαγμένων της. Η παγκόσμια εταιρία της βιοτεχνολογίας εξαγόρασε πρόσφατα μια εταιρεία ερευνών, που ασχολείται με τη ΔΚΜ, τη Beeologics, στης οποίας τη βοήθεια οι κυβερνητικές αρχές (συμπεριλαμβανομένου του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ), βασίζονταν για να ρίξουν φως στο μυστήριο της εξαφάνισης των μελισσών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Beeologics είχε ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια της στο παρελθόν, με την εκτενή έρευνα της σε μια άλλη “μάστιγα” για τις μέλισσες, τον “Ισραηλίτικο Ιό της Οξείας Παράλυσης”.
Πλέον, η Beeologics, όντας ιδιοκτησία της Monsanto, είναι πλέον εξαιρετικά απίθανο ότι θα συνεχίσει τις έρευνες της, παρότι οι μεταλλαγμένοι σπόροι σχετίζονται με τη ΔΚΜ εδώ και χρόνια. Φυσικά, ο εκπρόσωπος της Monsanto, Kelly Powers διεμήνυσε σε όλους τους τόνους την απρόσκοπτη αφοσίωση της εταιρείας στο αξιοθαύμαστο έργο της Beeologics… Σημαντική δήλωση από μια εταιρεία που ανακηρύχθηκε μια από τις 10 πιο καινοτόμες εταιρείες του περασμένου έτους από το περιοδικό Forbes, θα πει κάποιος…
Όμως, ποιον αλήθεια μπορεί να πείσει ένας γίγαντας της βιοτεχνολογίας, που “επιβραβεύτηκε” ως η “Χειρότερη Εταιρεία του 2011” από το περιοδικό Natural Society, για την “αδιάκοπη προσπάθεια της να διακινδυνεύσει την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον”; Ενώ ευθύνεται για το 90% των μεταλλαγμένων σπόρων που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ και παράγουν “φρανκεν-φαγητά”, όπως τα αποκάλεσε το περιοδικό. Η Monsanto έγινε γνωστή για το περίφημο ζιζανιοκτόνο “Roundup”, το οποίο συνδέεται με την καταστροφή του εδάφους, την δημιουργία μεταλλαγμένων, ανθεκτικών “υπερ-χόρτων” και προβλήματα στη δημόσια υγεία !
Δεν θα αναφερθούμε καν, στους αεροψεκασμούς που συστηματικά γίνονται σε ολόκληρο τον πλανήτη. Γιατί … μα για να φέρουν τον πληθυσμό στα μέτρα τους.
Για περισσότερα διάβασε …
  1. http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/05/08/what-biotech-company-blamed-for-bee-collapse-just-bought-leading-bee-research-firm.aspx
  2. http://blogs.reuters.com/great-debate/2012/04/09/mystery-of-the-disappearing-bees-solved/
  3. http://leginfo.ca.gov/pub/11-12/bill/asm/ab_0001-0050/ajr_29_bill_20120224_introduced.pdf
  4. http://news.mongabay.com/2012/0329-hance_beecollapse_pesticides.html
  5. http://news.mongabay.com/2012/0405-hance_colonycollapse_pesticides.html#ixzz1vbtwV1a8
  6. http://www.beyondpesticides.org/pollinators/CFS-Clothianidin-Petition-3-20-12.pdf
  7. http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+WQ+E-2012-001297+0+DOC+XML+V0//EL
  8. http://www.greenrightnow.com/wabc/2008/06/23/germany-and-france-ban-pesticides-linked-to-bee-deaths-geneticist-urges-us-ban-would-save-the-bees/
  9. http://www.honeybeehaven.org/content/take-pledge
  10. http://www.huffingtonpost.com/richard-schiffman/the-fox-monsanto-buys-the_b_1470878.html
  11. http://www.marketwatch.com/story/beekeepers-and-environmentalists-petition-epa-to-stop-pesticide-linked-to-bee-deaths-2012-03-21
  12. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22292570
  13. http://www.panna.org/blog/advocating-bees-californias-capitol
  14. http://www.poland.pl/news/article,GMM_and_GMO_in_Poland,id,470898.htm
solitary-bee  bee-on-flower
bumblebee-2  Bumble-Bee-on-Flower-sp2008-20-copy
1-1  2-2  12-1
ΠΗΓΗ TERRAPAPERS.COM
Διαβάσε επίσης
Σπόροι της Καταστροφής  Το συγκεκριμένο  άρθρο σχετικά με τους Σπόρους της Καταστροφής, της εξαφάνισης των μελισσών, και τα μεταλλαγμένα τρόφιμα Αρρωσταίνουμε από αυτά που τρώμε - το έγραψα πριν από 5 χρόνια και το συμπλήρωνα συνεχώς και προς το χειρότερο μέχρι σήμερα ( 04/06/2012 ), υπάρχουν, χωρίς να προκαλεί έκπληξη και νεώτερα στοιχεία που δείχνουν πόσο επίκαιρο ήταν το άρθρο, άλλωστε ό,τι κάνουν σήμερα, είναι προγραμματισμένο πριν 200 χρόνια και βάλε…
Θά Σου Δίνω Λεφτά Νά Αγοράζης Ωραία Πράματα, Αν Είσαι Ύπάκουο Παιδί  Το κατεστημένο της έξουσίας χρησιμοποιεί πολλά μέσα, γιά νά έπιβιώνη. Όλα τείνουν πρός τον ίδιο σκοπό: την έξουδετέρωση εκείνην πού βρίσκονται εκτός Κατεστημένου καί τήν ματαίωση κάθε προσπάθειας πού θά μπορούσε νά γίνη έκ μέρους τους γιά τήν Αμφισβήτηση ή τήν Ανατροπή του. Μέ τον νοσηρό Εγωισμό του, τό Κατεστημένο θεωρεί έχθρούς και «Απειλή» τους πάντες, έκτος Από τον ίδιο τον έαυτό του.
Δεν είναι άνθρωποι, αυτοί που καταστρέφουν την ΓΗ ! (video)  Σίγουρα δεν είναι άνθρωποι αυτοί που καταστρέφουν την ΓΗ. Διαφορετικά δεν μπορεί να εξηγηθεί με την λογική, το γεγονός πως σκόπιμα με δόλο και με μεθοδικότητα καταστρέφουν τον πλανήτη που μας φιλοξενεί. Αυτή είναι μια μη-εμπορική προσπάθεια, να τονιστεί το γεγονός ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες,οι ανεύθυνες πολυεθνικές και οι «υπνωτισμένοί» καταναλωτές, συνεισφέρουν όλοι μαζί , να καταστραφεί κάθε είδους ζωή στον πλανήτη.
“Η Κρίση του Σύγχρονου Κόσμου” Rene Guenon  Όταν λένε πως ο σύγχρονος κόσμος υφίσταται κρίση, αυτό που συνήθως εννοούν είναι ότι έφτασε σε ένα κρίσιμο σημείο, ή, με άλλα λόγια, ότι επίκειται μια μεταμόρφωση λίγο ή πολύ βαθειά, ότι μια αλλαγή προσανατολισμού οφείλει αναπόφευκτα να συμβεί πολύ σύντομα, εκούσια ή ακούσια, με έναν τρόπο λίγο ή πολύ απότομο, με ή χωρίς καταστροφή.
ΠΗΓΗ