Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Επιδιώκουν την τελική εξόντωση του Άρη Πουλιανου

-
Γενίτσαροι επέδωσαν προχθές νέα αντισυνταγματική (με φωτογραφική διάταξη) έξωση στον πολλαπλά δικαιωμένο συνιδρυτή Πανεπ. Πατρών-Ευρ. Ένωσης Ανθρωπολογίας, αντιπρόεδρο στο Παγκ. Συνέδριο Ανθρωπολογίας στο Τόκιο και πρόεδρο στο Πανευρ. Συνέδριο Ανθρωπολογίας στα Πετράλωνα Χαλκιδικής, Δρα Άρη Πουλιανό από το Ανθρωπολογικό Μουσείο (που έφτιαξε ο ίδιος) και το Σπήλαιο των Αρχανθρώπων (όπου είναι επιστημονικός υπεύθυνος με κρατική εντολή, ελλείψει αξιότερου), για να μην καταγγέλλει με τη συνεχή παρουσία του το φασιστικό κράτος, για τις καταστροφές στα σπήλαια Αλιστράτης-Διρού κ.α, και για την παράνομη άρνηση των γενιτσάρων να επιστρέψουν το ΚΛΕΜΜΕΝΟ από το ΑΠΘ κρανίο τού Αρχανθρώπου, τώρα μάλιστα που η ανθρωπότητα έχει ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη την ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ των Αρχανθρώπων, οι οποίοι χάρη σε αυτήν επιβίωσαν σε υπεραντίξοες συνθήκες.
Πηγή:afovia1.blogspot.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: